Kikker D.I.Y. knutselen met Foam clay

Hoe maak je deze kikker D.I.Y. met Foam clay zelf?

Om deze kikker D.I.Y. met Foam clay zelf in elkaar te knutselen, heb je niet veel nodig. Een piepschuimbol en wat Foam clay. Onderaan de pagina bestel je gemakkelijk de producten die je nodig hebt.

Als eerste snij je met een kartelmes de bol door de helft. Je neemt de groene foam clay en hiermee decoreer je de bol. Tips voor foam clay vind je hier.

Je neemt de gele foamclay en maakt daar 2 gelijke bolletjes van. Deze druk je met je vinger een beetje plat. Iets spitser aan de bovenkant en de onderkant wat rechter.

Druk deze op de groene bol bovenop aan de voorkant. Neem de bewegende ogen en druk deze erin. Dit gaat heel goed wanneer de foam clay nog nat is. Lukt dit niet dan gebruik je de lijm.

Neem een klein beetje zwarte foam clay en maak een bolletje. Druk deze plat.

Met een schaar knip je de mond zie hiernaast.

Plak de mond onder de ogen. Ook hiervoor geldt, dit kan je als de foam clay nat is er zo op plakken, anders gebruik je de lijm.

Neem een beetje gold foam clay en maak een bolletje. Druk deze iets platter.

Kneed met je vingers de ronde vorm aan de onderkant. Met een schaar knip je er driehoekjes uit aan de bovenkant. Duw de zijkant wat naar binnen. Rol piepkleine bolletjes die je aan de bovenkant op het kroontje plakt. Plak dit kroontje net iets achter het midden van de groene bol.

Om de tong te maken nam ik de metallic rood foam clay. Maak een bolletje en rol deze langwerpig uit. Rol deze aan 1 kant op. Bevestig deze aan de mond.

Wat je nodig hebt voor de kikker zie je hieronder. Klik op de producten om deze te bestellen.

Veel plezier met deze leuke D.I.Y. knutsel!

HomecategorieënAccount
Zoek
Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.