Gemakkelijke knutselideeën voor valentijn

Een cadeau dat je geeft uit liefde!

Met deze gemakkelijke knutselideeën voor valentijn geef jij een persoonlijk cadeau!

Een cadeau geven uit liefde is altijd mooi. En de beste cadeaus zijn de cadeaus die uit liefde gemaakt zijn. Niet alleen voor je valentijn, maar gewoon van iemand waar je van houdt. Iemand die altijd voor je klaar staat. Een oma of opa, een vader of een moeder. Je beste vriendin of BFF.

Een valentijnsbloemetje

Dit cadeau maak je simpel en snel zelf. Bestel de producten hieronder en geef een geweldig cadeau met liefde gemaakt! Voor het hartje neem je maat S.

Welke producten zijn er gebruikt!

Het terracotta bloempotje is geverfd met de acrylverf van A-color. Kleur zilverwit metallic. Het hartje en de bal is geboetseerd met Foam clay metallic rood.

Klik op de producten om deze te bestellen.

Met de basis materialen van dit pakket : het hartje, de bal, het potje en het houten stokje kan je natuurlijk eindeloze combinaties maken. Je kan het hartje en de bal in alle kleuren verven en/of boetseren met Foam clay. Hieronder een paar voorbeelden.

Schrijf of plak een leuke tekst op het bloempotje. Ideaal hiervoor zijn de rub-on stickers. Maar persoonlijker is natuurlijk als je het er zelf opschrijft. Bekijk hieronder het ruime assortiment verfstiften om er iets moois van te kunnen maken.

Kijk hier voor de verfstiften!

De combinaties zijn eindeloos. Hoe wil jij dit hart bloempje cadeau geven? Misschien wil jij wel iets met veel glitters. Of heel veel kleur! Je bestelt de producten simpel hieronder.

Klik op de producten om deze te bestellen.

Veel plezier met het knutselen voor jouw valentijn!

HomecategorieënAccount
Zoek
Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.