bedank cadeaus

Bedankje juf / meester knutselen, einde schooljaar

Knutsel zelf het mooiste afscheidscadeau voor je juf of meester!

Wil je liever niet knutselen scroll door naar beneden voor de bedank cadeaus

Met de juiste materialen maken kinderen, maar ook volwassenen de mooiste cadeaus zelf. Zelf maken is zoveel leuker dan alleen maar iets kopen. Wanneer je het zelf maakt stop je er liefde in. En dat is terug te zien in je knutselwerkje. Met de houten pijlen van feestjeknutselen heb je een schitterende ondergrond, waarmee jij simpel er een geweldige eigen draai aan geeft. Met dit bedankje voor je juf of meester maak jij weer een geweldige indruk. Je kiest zelf je kleur verf of boetseer deze met Foam clay en of Silk clay.

Deze houten hart pijlen kan je helemaal naar eigen idee een kleurtje geven met verf. Of boetseer ze met Foam clay en/of Silk clay. Kinderen vinden het heerlijk om met de Foam clay en Silk clay van Feestjeknutselen te kleien. Laat de kinderen combineren met verven en kleien.

Hieronder wat voorbeelden van hoe je de pijlen kan decoreren met verf en een permanente marker.Kies voor een permanente marker met een dunne schrijfpunt tot 1mm schrijfdikte. Dit zorgt ervoor dat je een strakke kleine tekst erop kan zetten. Posca 0.7, Edding 370 en de Sakura Identi pen zijn zeer geschikt om te tekenen op hout in smalle lijnen. Wat een pluspunt is aan de Sakura pen is dat deze 2 punten heeft om mee te tekenen. 0.4 en 1.0mm

Welke verf zie je op deze pijl?

De verf die voor deze pijlen zijn gebruikt is de goud kleur en oud roze van Plus color. Er is veel meer mogelijk qua kleuren verf. Klik hier voor alle verf!

Wanneer je ervoor kiest om de houten pijlen te boetseren met Silk clay, maak dan ook nog een leuk bosje bloemen. Silk clay laat zich gemakkelijk bewerken met de handen, maar is ook goed te knippen.

silk clay bloem

Maak nog een houten label met een tekst erop en hang deze aan de bloem.

Kijk hier hoe je zelf bloemen maakt als bedankje!

Bestel hier alle producten voor het bedankje juf of meester!

Bedankcadeautjes schilderen met deze ondergronden.

Je kind een creatief cadeau laten maken. Dat is naar mijn idee het beste om te doen. Creatief bezig zijn werkt ontspannend. Met liefde iets knutselen om het met liefde af te kunnen geven. Trots. Trots maakt het je kind, jou en de leerkracht. Werk met verf, stiften, glitter of wat je kind zelf maar bedenkt. Schilder het stevig bakje van hout en laat de juf of meester deze als pennenbakje gebruiken.

Bestel hieronder je producten

Juf Bedankt! Meester top!

Feestjeknutselen knutselt de stoepkrijt letters voor jou! Gemakkelijk Einde Schooljaar Cadeau om te geven!

stoepkrijtletters bedankt juf
einde schooljaar bedankcadeau

Met de stoepkrijtletters Juf Bedankt en de beregezellige beer geef jij oftewel je kind een geweldig leuk, origineel cadeau! Het einde van het schooljaar is in zicht. We hebben niet allemaal zin om te knutselen en daarom doet feestjeknutselen dit voor jullie. Met deze handgemaakte stoepkrijt letters zit je gegarandeerd goed met een leuk cadeau. Hoe toepasselijk is het geven van krijt aan de juf. De krijtletters zijn maar liefst 5cm hoog, 3cm breed en ca 2cm dik.

Bestel hier de stoepkrijt letters Juf bedankt!

Heb jij een meester die je iets leuks als afscheid wil geven? Maak je eigen toepasselijke tekst met de stoepkrijtletters die je heel eenvoudig hier bestelt.

Feestjeknutselen heeft nog een leuk cadeau voor het einde van het schooljaar! Het was Beregezellig dit jaar bestel je simpel hier.

Cadeautjes voor de leerkracht

Na een drukke dag op school kan de leerkracht heerlijk ontspannen met deze grote bruisbal / zeemeermin. Je bestelt de bruiszeemeermin hier. Ook te verkrijgen in een unicorn!

Versier een fotolijstje en maak nog een mooi tekening of leuke tekst die je erin kan doen. Een foto kan natuurlijk ook! Bestel het fotolijstje hier.

Geef je lievelingsjuf of meester een mooie pen cadeau. Een verfstift die als pen geweldig mooi schrijft. Hang er een leuke houten tag aan, met jouw persoonlijke tekst.

Bestel hieronder je producten

Wanneer je vragen hebt kan je altijd gemakkelijk contact opnemen via onderstaande groene knop!

HomecategorieënAccount
Zoek
Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.