wandhanger droogbloemen

DIY cadeaus inspiratie

Hier vind je veel inspiratie om cadeaus zelf te knutselen. Denk aan Moederdag, Vaderdag, Kraamcadeaus, bedankjes voor leerkracht maar ook gewoon omdat je iemand zo lief vind!

Cadeaus zijn altijd leuk om te krijgen, maar nog leuker om te geven. Vooral als een kind ze zelf gemaakt heeft en dit met grote trots af mag geven. Ga samen met je kinderen aan de slag om leuke zelf gemaakte cadeaus te geven. Niets is mooier dan de glimlach van een kind, de trots die zij/hij voelt na een zelfgemaakt cadeau.

Zeepbakje / shampoobar bakje!

porseleinen zeepbakje

Wil jij moeder, oma of lieve vriendin verrassen? Geef ze dit zeepbakje die je zelf opleukt met je eigen decoratie. Hieronder bestel je eenvoudig de producten die je eventueel nodig hebt. Het zeepbakje hierboven is geschilderd met de glas- en porseleinverf Kreul div kleuren.

Klik hier voor alle kleuren verf van de Plus color lijn!

Houten muurcirkels of een hexagon aan je muur!

Houten muurcirkels of wandcirkels D20cm en D25cm. Deze blanke muurcirkels van hout decoreer je zelf tot de mooiste muurcirkels. Denk aan een mooie tekening in de vorm van een one line drawing / tekening. Erg leuk om cadeau te doen! Gebruik ze in combinatie met de houten cijfers om een geboorte bordje te maken of wanneer er iemand bijvoorbeeld 60 wordt. En om het nog mooier af te maken bestel je er een houten kaarthouder bij. Deze zorgt ervoor dat je cirkel mooi rechtop staat. Gebruik de power tack kneedgum om de hexagon of muurcirkel aan je wand te bevestigen. Dit verwijder je weer gemakkelijk.

Hang een paar muurcirkels bij elkaar! De groene muurcirkel is beplakt met droogbloemen. Deze bloemen komen uit de natuur. Zelf geplukt en gedroogd. Leg de bloemen, bladeren in een dubbel gevouwen keukenpapier en dan in een dik boek. Paar weken wachten en je hebt platte droogbloemen. Deze plak je voorzichtig vast met de clear multi glue lijm. Wil jij sneller je cirkel maken bestel dan hier een pakketje droogbloemen.

muurcirkels decoratie droogbloemen

Klik op de onderstaande producten om deze te bestellen.

Complete knutselpakketten bestellen. Zelf knutselen… en iemand heel blij maken! Dat doe je met onderstaande pakketten!

Het Moederdag knutselpakket ketting is niet alleen leuk om te geven voor Moederdag, maar is ook een geweldig cadeau als bedankje voor de juf. Cadeau wanneer je vriendin, tante of leuke buurvrouw jarig is.  Met dit pakket maken ze snel en simpel mooie hartjes hangertjes voor aan de ketting. De ketting die je in het pakket ontvangt is zwart en het materiaal is leatherlook, oftwel PU. Dit Moederdag knutselpakket bevat alles zodat de kinderen zelf 4 hangers kunnen maken. 2 PU (leatherlook) kettingen 40cm, ringetjes om de hangers aan de ketting te kunnen bevestigen. A5 krimpfolievel. Stencil met 4 tekeningen en een handleiding! Dit pakket komt inclusief een zwarte permanente marker.

Verras iemand met zelf gedecoreerde letters. Kies jij voor de naam van iemand of heb je zelf een idee, het kan allemaal met de papier maché letters. Verf of decoreer ze met foam clay. Versier ze nog met glitters en maak iemand heel blij!

papier mache letter decoreren
Papier mache letter geverfd met Plus color Zilver en de strasstenen facet.

Klik op de producten om deze te bestellen.

Feestjeknutselen op Pinterest!

Je ziet hier een impressie wat je allemaal kan maken van de producten die feestjeknutselen.nl verkoopt. Ook heeft Feestjeknutselen leuke hippe cadeaus om te geven. Populaire producten op het moment zoals de Vintage Bandana Ketting, stoepkrijtletters en nog zoveel meer. Klik hiervoor op de naam www.feestjeknutselen.nl En zie je iets wat je aanspreekt, klik op de foto en je komt bij het product terecht.

Nog meer inspiratie om cadeaus zelf te knutselen!

Klik op de producten om deze te bestellen

Duurzame vaasjes, Inspiratie om cadeaus zelf te knutselen

Je kan natuurlijk ook gaan voor duurzaam! Kijk wat je aan afval flessen in je huis tegen komt. Zorg natuurlijk dat de inhoud op is 😉 Je ziet hier een wasmiddel- chloor en ranjafles. Deze heb ik eerst een grondverf laag gegeven zodat de verf beter hecht. Dusty roze, Dusty Blue en Spring green van het merk Plus Color. Hippe kleuren van nu. Ziet er toch super uit!

Een ketting om het af te maken!

Maak een ketting en hang deze als decoratie om een fles heen. Dit maakt het helemaal af!

klik op de producten om deze te bestellen

Een tweede ronde

duurzame materialen

Bewaar je glazen potjes van de groente, augurken, uitjes en nog meer. Want je kan hier hele leuke waxine lichtjes van maken.

Hoe krijg je dit patroon op het potje?

Maak er met behulp van een sjabloon een mooi patroon op.Stempelen met de tamponeerstokjes en met de Plus Color verf gemakkelijk om te doen. Even 5 min laten drogen en haal het sjabloon er voorzichtig af. Tip : plak het sjabloon vast aan het potje. Het linker potje is gesjabloneerd met de paisley print en de rechtse met de luipaard

Klik op de producten om deze te bestellen.

Decoreer je eigen vaasje en zet er zelf gemaakte bloemen in.

bloem piepschuim

Het glazen vaasje kan je heel mooi decoreren met de parelpen. Of plak er zelf uitgeponste stickers op. Deze zijn heel goed uit te ponsen uit de foam vellen.

De piepschuim bloemen!

Versier de piepschuim bloemen zoals jij wil. Ook dit kan met de parelpen, foam- en silk clay of verf. Kies de kleur die jij of degene waar het cadeau voor is mooi vindt. Steek de houten stokjes in de bloemen. En zet de bloemen in het vaasje.

TIP : vul het glazen flesje met zelfgekleurd zout. Doe wat zout in een schaaltje of een bord en kleur het zout met stoepkrijt. Het kleuren doe je door het stoepkrijtje veelvuldig over het zout te halen.

Klik op de producten om deze te bestellen.

Ken jij ook iemand waarvan de sieraden altijd maar door het huis slingeren. Geef dan een sieradenboom cadeau. En wat is er nou leuker om die eerst zelf te mogen verven of decoreren met foam- silk clay. De bloemetjes zijn gemaakt met uitgeponste figuurtjes van de foam vellen.

Klik op de producten om deze te bestellen.

Hetzelfde boompje maar door andere materialen volledig anders!

Klik op de producten om deze te bestellen.

Voorbeeld voor tekst op 10 x 10

Met heel je gezin schilderen en dan als cadeau afgeven. Geweldig toch! Leg een paar canvaslijsten bij elkaar en je krijgt een mooi schilderij. 1 x A3 paneel, 2 stuks 20×20 en 5 stuks 10 x 10 Gebruik de kleinste bijvoorbeeld om er leuke teksten op te schilderen. Verven, foam clay, tekenen, je kan er alle kanten mee op!

Tip : knip uit karton de tekst die je op het schilderijtje wil zetten en stempel deze er met de foam tamponeerstokjes op.

Klik op de producten om deze te bestellen

Hou deze pagina in de gaten want ik zal hier regelmatig nieuwe of uitgewerkte cadeau tips presenteren

HomecategorieënAccount
Zoek
Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.