DIY knutselpakket x-mas

Kerst. Knutselen voor jong en oud!

De dagen worden korter. Het is vroeg donker, waardoor de gezelligheid in huis weer belangrijker wordt. Dan wil jong en oud toch zeker knutselen voor de kerst! Gezellige lampjes, kaarsjes aan in je huis. Maar vergeet natuurlijk niet je decoratie! Wat kan je allemaal zelf voor kerst knutselen?

Met kerst wil je het gezellig hebben binnen. Daar passen deze kerst knutsels heel goed bij. Met wat fijne knutselmaterialen, maakt jong en oud er weer een feestje van om te knutselen voor kerst!

Scrol naar beneden voor de complete knutselpakketten voor Kerst!

DIY Kerst Familytime

Met dit leuke en gemakkelijk zelf te maken DIY Kerst Familytime pakket maak jij simpel een leuke houten standaard met goude cirkel. inclusief het maken van gouden sterren, en een mooie decoratieve kaart. Alles draait om familie met de Kerst. Creëer je eigen gezin met deze leuke DIY. Compleet pakket om dit zelf of samen te maken. In deze DIY zit een duidelijke handleiding.

Met wat fijne knutselmaterialen, maak jij er weer een feestje van om te knutselen

Maak je eigen interieur Kerst ready met deze leuke houten kerstboompjes. Kerstbomen van hout gemaakt. Ronde kegels van massief hout. Deze kerstbomen van hout laten zich schilderen in de kleur die je maar wil. Ook Foam clay en Silk clay blijft hier goed op plakken en ziet er erg leuk uit! Nog op zoek naar een geweldige knutselactiviteit om samen met je kinderen te doen voor de Kerst. Dan heb je met deze Kerstbomen wel iets heel leuks in handen. Bestel de boompjes hier.

Ga voor een heerlijk ouderwetse Kerst. Helemaal weer van nu! De notenkrakers. Je ontvangt deze in blank hout en verft ze helemaal naar je eigen keuze. Ideaal als je vaak van kleur wisselt in je boom. Naast de Kerstman, slingers en miniatuur kerstdorpjes mag ook dit prachtige woonaccessoire niet ontbreken tijdens de kerstperiode! Met deze blikvanger haal je een warm kerstgevoel in je huis. De notenkraker soldaat is dan ook een must-have in jouw woning. Je bestelt de houten notenkrakers hier.

noten kraker soldaat van hout

Combineer de notenkrakers met deze schattige sneeuwpoppetjes. Laat je kinderen weer creatief bezig zijn met de mooiste materialen. Laat niet alleen je boom maar ook je kinderen stralen!

Met het Notenkraker Kerst knutselpakket maak je deze geweldige soldaten helemaal naar eigen wens. Je kan kiezen uit 5 kleurencombinaties om de Notenkraker te verven. De Notenkraker soldaat van hout is een geweldige toevoeging aan je kerstdecoratie van dit jaar. Naast de Kerstman, slingers en miniatuur kerstdorpjes mag ook dit prachtige woonaccessoire niet ontbreken tijdens de kerstperiode! Met deze blikvanger haal je een warm kerstgevoel in je huis. De notenkraker soldaat is dan ook een must-have in jouw woning. Of geef dit als een geweldig kerstcadeau aan iemand. Creëer je eigen wintersprookje en hang ze in de kerstboom of versier jouw feesttafel met een decoratieve houten notenkraker. Figuur van licht hout met fijne details en ophangkoord. Figuur heeft een voet, zodat deze ook kan staan. Je bestelt dit knutselpakket hier!

Wat zit er in het Notenkraker Kerst knutselpakket?

* 3 notenkraker soldaten van 9cm hoogte, 2 kleuren verf (kleurkeuze bij opties), kwast en een zwarte marker. Dit alles in een leuk notenkraker cadeauzakje!

Bestel je producten hieronder

Voor Kerst decoratie ga je toch zeker zelf aan de slag?

Maak zelf in de kleuren die bij jouw Kerst passen de X MAS letters. Combineer dit met piepschuimballen die je in een bijpassende kleur verft. Maak samen met je kinderen of vriendinnen het schattige sneeuwuiltje na. Scrol verder naar beneden om te zien hoe je dit sneeuwuiltje op een eenvoudige manier zelf kan maken.

kerst knutselen

Sterren maken

De sterretjes maak je eenvoudig zelf met Fimo klei en een uitsteekvorm. Geef jouw ster een persoonlijk tintje met een kleurtje verf.

Klik hier voor het complete verf assortiment

Je kunt altijd contact opnemen via het groene telefoontje op je scherm. Je komt dan direct met mij in contact voor al je vragen! Ik probeer deze altijd binnen een half uur te beantwoorden.

Bestel hier de producten die je nodig hebt!

Omdat niet iedereen even creatief is laat ik je hier zien hoe iedereen de leukste decoratie zelf kan maken. Met een handige beschrijving laat ik je stap voor stap zien hoe ook jij dit kan maken.

Hieronder laat ik je zien hoe je deze kerst knutsels zelf maakt!

Wanneer je meer leuke figuurtjes met Piepschuimballen en Foam clay wil maken klik dan hier.

Bedankcadeaus Bloemen knutselen voor Moederdag Cadeaus deco airplantje DIY Flamingo Foam clay Frozen Olaf Halloween Hexagon wanddecoratie houten puzzel kerst D.I.Y kerst sterren Kindercreaties Kinderfeestje Knutselen Knutselen uit liefde kraamcadeau Moederdag Paaseieren Paashaas slinger Paasslinger Pasen decoratie Pasen knutselen Piepschuimfiguren Ponsen Sieraden 3jaar Sieraden 6jaar Sieraden 8jaar en volwassenen Statement oorbellen Stenen Stenen verven Uitnodigingen maken Vaderdag Valentijn Verven en schilderen Zelf gemaakt cadeau

Doe wat jij het fijnst vind en maak er vooral je eigen feestje van!

HomecategorieënAccount
Zoek
Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.