Welkom bij Feestjeknutselen
Bespaar tot wel 10%
het gezicht achter FK

Wie ben ik . . .

Welkom op mijn site feestjeknutselen.nl

Leuk dat jullie mijn site bezoeken!

Ik zal mezelf even kort voorstellen. Ik ben Cindy, 42 jaar oud. Met mijn mooie gezin woon ik in het leuke pittoreske dorpje Langenboom. Dit ligt in het gezellige Brabant!

Als moeder van 3 kinderen wordt er heel wat afgeknutseld bij ons thuis. En met de juiste materialen ontstaan er de mooiste creaties. Met het zoeken naar de juiste materialen tijdens de voorbereiding van het kinderfeestje van mijn oudste dochter, ontdekte ik dat er bijna allemaal dezelfde ideeën worden aangedragen. Dat kan toch anders?

Ik ben op zoek gegaan naar een leverancier, die kwaliteits producten kon leveren. Duurzame producten met een eerlijk loon er aan gekoppeld. En dat is mij gelukt! Knutselen en mensen blij maken met mijn ideeën is mijn passie. Creatief bezig zijn geeft mij heel veel energie. Dit hoop ik ook over te brengen naar jullie!

Alle knutselpakketten die ik aanbied zijn exclusief en alleen verkrijgbaar bij feestjeknutselen.nl Deze zijn met liefde en zorg samengesteld door mij zodat kinderen een feestje kunnen maken van knutselen! Feestjeknutselen werkt met de beste materialen op het gebied van knutselen.

Door met fijne producten te knutselen maak je er echt een feestje van (zelfs voor ouders!) en zo kwam ik ook gelijk op de naam.

Met trots presenteer ik jullie:

Wanneer je vragen hebt mag je mij altijd een mailtje sturen of contact opnemen via de chat! (druk op het groene telefoontje in het scherm) Ik zal je dan z.s.m antwoorden.

Feestjeknutselen op Pinterest!

Je ziet hier een impressie wat je allemaal kan maken van de producten die feestjeknutselen.nl verkoopt. Klik hiervoor op de naam www.feestjeknutselen.nl En zie je iets wat je aanspreekt, klik op de foto en je komt bij het product terecht.

Laat je inspireren door mij en geniet!

HomecategorieënAccount
Zoek
Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.