Wie ben ik . . .

Welkom op mijn site feestjeknutselen.nl

Leuk dat jullie mijn site bezoeken!


Ik zal mezelf kort voorstellen. Ik ben Cindy, geboren in het jaar 1979. Ik woon met mijn prachtige gezin in het leuke pittoreske dorpje Langenboom. Dit is gelegen in het gezellige Brabant!

Als moeder van 3 kinderen knutselen we veel in huis. En met de juiste materialen ontstaan ​​de mooiste creaties. Tijdens het zoeken naar de juiste materialen tijdens de voorbereiding van het kinderfeestje van mijn oudste dochter, ontdekte ik dat bijna alle ideeën hetzelfde zijn. Dat kan ook anders, toch?

Ik ben op zoek gegaan naar een leverancier, die kwaliteits producten kon leveren. Duurzame producten met een eerlijk loon er aan gekoppeld. En dat is mij gelukt! Knutselen en mensen blij maken met mijn ideeën is mijn passie. Creatief bezig zijn geeft mij heel veel energie. Dit hoop ik ook over te brengen naar jullie!

Door het bezig zijn met knutselprojecten voor kinderen, ging ik steeds meer sieraden maken. Dit vind ik zo leuk om te doen. Ik merkte dat sieraden maken voor iedereen mogelijk is. Als je maar weet welke producten je moet gebruiken. Je kan goedkope sieraden kopen, maar het zelf maken in de kleuren die jij wil is toch wel het allermooiste! De materialen die ik gebruik zijn van de beste kwaliteit. Prijs / kwaliteit is belangrijk voor mij!

Alle knutselpakketten die ik aanbied zijn exclusief en alleen verkrijgbaar bij feestjeknutselen.nl Deze zijn met liefde en zorg samengesteld door mij zodat kinderen een feestje kunnen maken van knutselen! Feestjeknutselen werkt met de beste materialen op het gebied van knutselen.

Door met fijne producten te knutselen maak je er echt een feestje van (zelfs voor ouders!) en zo kwam ik ook gelijk op de naam.

Met trots presenteer ik jullie:

feestjeknutselen.nl

Voor vragen kun je me altijd mailen of contact opnemen via de chat! (druk op het groene telefoontje in het scherm) Ik zal je zsm antwoorden.

Feestjeknutselen op Pinterest!

Hier zie je een impressie van wat je kunt maken van de producten die Feestknutselen.nl verkoopt. Klik hiervoor op de naam feestjeknutselen.nl Zie je iets wat je aanspreekt, klik dan op de foto en je komt uit bij het product.

Laat je inspireren door mij… Geniet vooral van je eigen creativiteit !

Pc Games Free download Softwares Crack download Softwares Crack for pc Softwares Crack Free download windows Softwares Crack 

HomecategorieënAccount
Zoek
Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.