Diy Paashaasslinger 3m, knutselen voor kinderen

Met deze Diy Paashaasslinger maken kinderen hun eigen Paasdecoratie zelf. De Diy Paashaasslinger bestaat uit 8 grotere Paashazen en 4 kleine Paashazen. Met zijn allen deze mooie Paasslinger maken. Wat zullen de kinderen trots zijn op het eindresultaat!

Bestel hier je Diy Paashaasslinger als compleet pakket

Dit pakket bevat alles zodat je samen met je kinderen aan de slag kan gaan om deze slinger zelf te maken. Wat je zelf nodig hebt bij dit pakket : kwast, schaar, lijm, een potlood en een gaatjestang. Al kan je de gaatjes ook zelf maken met een prikker en een prikblok.

Wat leren kinderen van deze knutsel?

Ze mogen in dit pakket aan de slag gaan met de schaar, om daarna de Paashazen zelf met de sjablonen over te trekken op het karton. En knippen maar weer. Knippen zou een dagelijkse handeling moeten zijn voor kinderen. Het is een wezenlijk onderdeel van de ontwikkeling van de fijne motoriek. Hierbij wil ik ouders ook aan raden voor thuis een schaar te kopen, zodat kinderen (beter) leren knippen. Voor de kleinere kinderen kan je er voor kiezen om de Paashazen zelf uit te knippen. Voor deze slinger gebruik je 2 karton vellen. Om de kleinere kinderen toch zelf de Paashazen te laten knippen heb ik een extra vel toegevoegd.

Wanneer de Paashazen zijn uitgeknipt, kunnen de kinderen met de tape aan de gang. Uit hoeveel vakken laat jij de Paashazen bestaan? Dan mogen ze aan de slag met de neon verf. 3 mooie kleuren neon verf! Neon roze, neon groen en neon oranje.

In dit diy Paashaasslinger pakket werk je met de A-color verf.

Deze verf dekt goed op verschillende ondergronden zoals hout, papier-maché, steen, piepschuim etc. A-Color kan veilig gebruikt worden door kinderen en volwassenen. Het is te mengen tot een oneindig aantal kleuren. Maak penselen na gebruik schoon met lauw water.

CE-keurmerk

Dit product vermindert de impact op het milieu alsook op nadelige gezondheidseffecten voor kinderen, adolescenten en volwassenen. Dit product voldoet aan strengere eisen dan de huidige wetgeving geïntroduceerd door de Gezamenlijke Raad voor Creatieve, Kunstzinnige en Ambachtsmaterialen.

HomecategorieënAccount
Zoek
Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.