Oorbellen maken

Oorbellen maken

Maak jouw sieraden collectie compleet met de leukste oorbellen die je zelf kan maken! Je moet even handigheid krijgen in het maken van het oogje aan de nietstift of kettelstift. Gebruik hiervoor een rondbektang.

Een paar keer oefenen en ik weet zeker dat je het snel onder de knie krijgt. Op internet vind je veel filmpjes over hoe je dit moet doen. Het leuke aan zelf sieraden maken is dat het budgetvriendelijk is. Je bestelt voor een paar euro al zoveel mooie kralen en benodighdheden, waar je ontzettend veel sieraden van kan maken. Een armbandje, ringetje, ketting, enkelbandje, telefoonkoordje, zonnebrilkoord of prachtige oorbellen. En deze totale collectie kan je maken zoals jij wil! Helemaal passend bij jouw outfit!

Welke basisproducten heb je nodig om oorbellen te maken?

Voor onderstaande oorbellen scroll naar beneden!

labradoriet natuursteen oorbellen
creolen oorbellen natuursteen facet
Oorbellen maken

Welke kralen en benodigdheden zijn er gebruikt bij onderstaande oorbellen?

Nature loves you

Deze roestvrij stalen RVS oorbellen oval in goudkleur! Ze zijn allergie-vrij, hebben een lange levensduur en de kans op verkleuring is nihil. Gecombineerd met de fantastische natuursteen hanger hexagon blossom pink

Beautys from Nature

Oorbellen maken

3 natuursteenkralen geregen aan een nietstift. Klaar voordat je het weet. Wanneer je de kralen aan de nietstift hebt geregen knip je de nietstift tot ongeveer 1cm boven de kralen. Pak met de rondbek tang de nietstift vast en draai er een ronding in. Bevestig je zelf gemaakt bedeltje met een buigring van 7,5mm. Zo simpel is het!

Half edelsteen Calciet oorstekers

TIP :Bestel meerdere oorstekers wanneer je meerdere oorbellen wil maken.

Sjiek en eenvoud. Deze oorbellen kan je bij verschillende momenten dragen. Gemaakt van half edelsteen Calciet. Calciet stimuleert de lichamelijke, geestelijke en spirituele groei. Geeft hoop en moed en transformeert negatieve energie in de ruimte. Verder heeft het een kalmerende en motiverende werking. Calciet kralen brengen stralende energie, voorspoed en geluk. Wie wil dat nou niet?

Rijg de half edelsteen kraal, de top facet kraal en een Miyuki kraal aan de nietstift. Knip met een kniptang ongeveer 1cm boven de kralen af en maak met de rondbektang een oogje in de nietstift. Met de buigring bevestig je jezelf gemaakte bedel aan de oorsteker.

Deze prachtige oorbellen maak je heel eenvoudig zelf met de onderstaande materialen.

Magisch Magenta oorhangers

De katsuki kralen schuif je eenvoudig aan de oorring. Bevestig een buigring van 4,5mm aan de magenta pink bedel. Maak aan dit buigringetje een grotere buigring en bevestig het aan de oorring. De oorringen hebben een diameter van 25mm.

Shiny gold oorhangers

Met 3 nietstiften ga je 3 bedels maken.

Bij de eerste rijg je de zoetwaterparel met 3 miyuki fuchsia kralen eraan. Knip met een kniptang ongeveer 1cm boven de kralen af en maak met de rondbektang een oogje in de nietstift.
Bij de tweede bedel gebruik je de kettelstift. Rijg de kralen eraan en maak nog een oogje aan het uiteinde. Maak een ringetje aan het muntje en bevestig deze aan het oogje. De derde bedel is weer soortgelijk aan de eerste.
Schuif de “bedels” aan de oorbel!

Labradoriet oorbellen

labradoriet natuursteen oorbellen

Labradoriet is een sterk beschermende en spirituele steen. Het beschermt het eigen energieveld (aura) tegen negatieve invloeden uit de omgeving en mensen die energie bij je wegnemen. Daarnaast vult het ook gaten in datzelfde aura weer op. Het versterkt de intuïtie en mediamieke gaven. De steen maakt contact met het onderbewuste en brengt vergeten herinneringen boven.

Rijg 2 miyuki kralen aan de nietstift, hierna de labradoriet rondel hierop de grotere labradoriet kraal en als laatste weer een miyuki kraal. Knip de nietstift af op ongeveer 1cm boven de laatste kraal. Maak met de rondbektang een oogje, zodat je deze aan de oorring kan hangen.

Een oorbel die je zelf heel snel gemaakt hebt.

Half edelsteen gouden vlinder oorbellen

edelsteen oorbellen vlinder

Hier word je toch helemaal vrolijk van? Deze mooie vlinder oorbellen zijn van de beste kwaliteit.

De vlinder bedel is van TQ metaal. TQ metaal staat voor Europees metaal met een goede kwaliteit. Je maakt deze oorbellen zelf heel gemakkelijk. Koop de producten hieronder.

Schuif de Half edelsteen kraal kwarts aan de nietstift, hierbovenop een DQ metaal kraal rond goud van 3mm. Knip de nietstift met een kniptang ca 1cm boven deze kraal af. Met een rondbektang maak je een oogje aan de nietstift. Bevestig hieraan een klein buigringetje die je daarna aan de vlinder bevestigd. Maak aan de bovenkant van de vlinder nog een klein buigringetje vast met daaraan het grotere buigringetje. Dit bevestig je aan de oorstekers of schuif de buigring aan de oorhanger.

creolen oorbellen natuursteen facet

Creolen oorbellen to protect

Deze oorbellen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar door de combinatie van de Dalmatiër Jaspis en de tubekraal van aventurijn kunnen ze je ook nog eens helpen.

Dalmatiër Jaspis beschermt tegen straling en negatieve energie en helpt deze energie uit het lichaam te verwijderen. Daarnaast helpt de steen mensen die te rationeel zijn en mensen die hun gedachtestroom niet kunnen stoppen, meer tot rust te komen. Dalmatiër jaspis werkt opbeurend en geeft energie.

Aventurijn werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. De steen trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. De steen stimuleert tolerantie, geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen, individualiteit en het bedenken van ideeën.

Ga snel aan de slag om deze prachtige oorbellen zelf te maken. Met de nietstiften maak jij van de natuursteenkralen en top facet kraal zelf de bedels. Gebruik hiervoor een rondbektang. Knip de nietstift ongeveer 1cm boven de kraal af, met de rondbektang maak je er dan een oogje aan. Gebruik buigringetjes om het aan elkaar te bevestigen.

Oorhangers Vlinder Fenne

Oorbellen Ivory White

Veel plezier met oorbellen maken!

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HomecategorieënAccount
Zoek
Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.