Styropor ballen. Maak er de mooiste figuren mee! (5+)

Met styropor maak je zelf de mooiste figuren! Styropor ook wel tempex genoemd wordt veelvuldig gebruikt in combinatie met Foam en of Silk clay

Met stip op 1 : Lief Beestje. Vanaf 5 jaar

Het lieveheersbeestje! Van deze geweldige beestjes houdt toch ieder kind! Hoe mooi is het als ze deze zelf mogen maken. Bestel de styropor ballen, halveer deze. Bestel de rode en zwarte foam clay. Als laatste nog de wiebelogen. Wanneer je de wiebelogen direct op de foam clay plakt. Heb je geen lijm nodig. Aangezien dit met kinderen op een kinderfeestje niet altijd te doen is plak je de ogen simpel vast met een klein tipje lijm.

Hoeveel Foam clay heb je nodig voor het Lief beestje?

Het lieveheersbeestje is al goed te maken voor kinderen vanaf 5 jaar. Print het voorbeeldje uit zodat de kinderen deze kunnen namaken. Bij een kinderfeestje voor 8 kinderen heb je 3 potjes rood nodig en 2 potjes zwart. Dit ligt natuurlijk wel aan hoe dik ze het aanbrengen? Het voorbeeldje is de bal van 6 cm, wil je de beestjes wat groter dan pak je de bal 10cm.

Bestel hier het knutselpakket voor 2 personen van het lieveheersbeestje!

Tips voor foam clay? klik dan hier

klik op de producten om deze te bestellen

Hoe zoiets eenvoudigs kan ontplooien tot een geweldige creatie!

Meet Froggie de kikker. Vanaf 6 jaar

Hier worden kinderen toch vrolijk van als ze dit zelf mogen maken! Met een halve styropor bal en foam clay maken ze deze met veel plezier zelf na. Print het voorbeeldje uit zodat ze het kunnen zien. In hun eigen geweldige fantasie maken ze deze dan na. Deze is al heel goed te maken voor kinderen vanaf 5 jaar. Tip: wanneer je het tijdens het kinderfeestje iets rustiger wil hebben, maak dan het kroontje al vantevoren. Dit laat je er dan door de kinderen op lijmen. Tips voor foam clay? klik dan hier Voor een kinderfeestje met 8 personen heb je ongeveer 3 potjes(35gr) groen en van de andere kleuren 1 potje(35gr) nodig

Kijk hier wanneer je wil zien hoe je deze kikker zelf maakt!

klik op de producten om deze te bestellen

Meet Magic Unicorn. Vanaf 6 jaar

Meet Magic Unicorn! Heb jij een Unicorn feestje voor kinderen vanaf 6 jaar? Dan is het toch helemaal geweldig dat de kinderen deze zelf mogen maken. Print het voorbeeldje uit en Magic unicorn onstaat! Tips voor foam clay klik dan hier

Kies jij voor het glitter pakket of het basis pakket? Aan 1 pakket heb je genoeg kleuren om 8 kinderen mee te vermaken. Mits ze niet allemaal dezelfde kleur willen maken. In elk pakket zit 1 wit. Neem er nog 3 witte bij. Erg leuk voor de kinderen is ook de glow in the dark. Dit werkt dus echt! Het mondje van de unicorn is een geponst hartje. Tips voor ponsen klik hier.

klik op de producten om deze te bestellen

Een sneeuwpop, Simpel en snel gemaakt!

Kinderen kunnen met de piepschuim ballen heel veel figuren maken. Deze sneeuwpop hebben ze zo gemaakt. Ze kijken naar de afbeelding en maken het na. Super toch! 2 ballen op elkaar, vast gemaakt met een tandenstoker. Voor de stevigheid van de “takken” werden ook tandenstokers gebruikt. Als laatste zorgen dat deze blijft staan met een bolletje Foam clay en deze plat drukken zodat deze stevig staat.

Veel plezier met de voorbereidingen van het feestje!

HomecategorieënAccount
Zoek
Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.