Pasen decoratieve onderzetters

Knutselpakket Pasen decoratieve onderzetters

Met dit hippe knutselpakket voor Pasen maak jij deze geometrische onderzetters eenvoudig zelf! Met duidelijke handleiding, en alles in het pakket om dit te kunnen. Inclusief houten blokjes waar ze tegen aan kunnen staan. Het pakket is al goed te maken voor kinderen vanaf 9 jaar

Je kan deze onderzetters decoratief neerzetten, maar ook gebruiken voor je glas. Of zet er een kaars op! Erg leuk om cadeau te geven wanneer je het gemaakt hebt. Wie maak jij blij? Opa, oma, moeder, vader, je vriendin? De mooiste cadeaus zijn de cadeaus die zelf gemaakt zijn. Gemaakt met liefde!

Bestel hier uw knutselpakket Pasen decoratieve onderzetters!

Wat je zelf nodig hebt voor dit knutselpakket Pasen : een kwast en een potlood. Voor kinderen is het gemakkelijk om een witte verfstift erbij te hebben. Deze bestel je er hier eenvoudig bij. 

Wanneer je meer kleur wil toevoegen aan de onderzetters bestel er dan een verfstift of verf bij in jouw gewenste kleur. Klik hier voor de verfstiften.

In dit pakket heeft u het genoegen om te verven met de Plus color verf. Deze verf is een feestje om mee te werken.

Plus Color de beste acrylverf op waterbasis

Misschien wel de beste hobbyverf. Deze superieure kwaliteit acrylverf op waterbasis staat bekend om zijn hoge pigmentwaarde en fijne samenstelling. Het droogt zijdezacht glanzend en waterbestendig op, droogt snel en is bijzonder gemakkelijk uit te strijken.

CE-keurmerk

Dit product vermindert de impact op het milieu alsook op nadelige gezondheidseffecten voor kinderen, adolescenten en volwassenen. Dit product voldoet aan strengere eisen dan de huidige wetgeving geïntroduceerd door de Gezamenlijke Raad voor Creatieve, Kunstzinnige en Ambachtsmaterialen.

HomecategorieënAccount
Zoek
Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.