sieraden maken vanaf 8 jaar en volwassenen

Sieraden maken vanaf 8 jaar en volwassenen

In dit blog zie jij ideeën om zelf de leukste sieraden te maken vanaf 8 jaar. Bestel eenvoudig bij een idee je kralen en benodigheden. Onder de foto zie je de producten die gebruikt zijn, deze kan je direct in je winkelmandje doen.

Ben jij echt iemand die veel van sieraden houdt? Heb je er wel eens aan gedacht om deze dan zelf te maken. Hiermee maak jij een uniek passend sieraad voor jou! Een armbandje, ring, ketting of enkelbandje matchend bij jouw outfit. Een telefoonkoordje of brillenkoordje die je maakt voor iemand om cadeau te geven. Misschien wil jij wel je sieraden te koop aanbieden. Het kan natuurlijk allemaal. In dit blog hoop ik je te inspireren en het je gemakkelijk te maken qua kleurencombinaties.

Bedeltjes voor aan je ketting!

Maak bedels om aan je ketting te hangen. Wanneer je bedels maakt met een karabijnslotje kan je elke dag een andere ketting dragen. Hier is er een bedeltje gemaakt van een roosje. Gebruik de nietstift om een bedeltje te maken. Knip de nietstift op ongeveer een cm boven het roosje af. Gebruik een rondbektang om er een ringetje aan te maken. Bevestig dit ringetje aan het karabijnslotje. Hiervoor kan je natuurlijk ook leuke natuursteenkralen gebruiken. Of gebruik een figuur polymeer kraal.

Hang meerdere bedels aan de ketting voor een mooi resultaat!

Hoe maak je de ketting?

Bedenk eerst welke maat ketting je wil maken. Bestel de juiste hoeveelheid jasseron.

Knip met een kniptang het jasseron op maat. Denk eraan dat de ketting door het karabijnslotje en ringetje langer wordt. Bevestig een ringetje aan het jasseron. Bevestig aan de andere kant van het jasseron een kleiner ringetje met daaraan het karabijnslotje. Wil je de ketting langer of korter kunnen dragen werk dan met de verlengkettinkjes.


Super snel gemaakt! De mooiste ringen!

Nog meer ringen maken

ringen lila lavendel miyuki hematite

Gebruik de functie Compare op de site !

Hoe werkt de functie compare? Compare betekent vergelijk. Dus met deze functie kan jij gemakkelijk je kralen naast elkaar zien, zodat jij de juiste keuze kan maken. Wanneer je op de pagina van de kralen bent zie jij bij elk product in de rechter boven hoek een weegschaaltje. Druk op dit weegschaaltje bij een kraal waarmee je wil beginnen. Zoek weer verder naar een kraal die jij erbij wil. Druk weer op het weegschaaltje. Dit kan je tot wel 5 producten doen. Zodra je de keuzes hebt gemaakt druk je op start compare (dit verschijnt onderin beeld) Scroll naar beneden tot de grijze balk en schuif deze balk zodat je alle kralen op 1 pagina ziet. Op je telefoon moet je het horizontaal bekijken. Dus gebruik de functie op je telefoon zodat je beeld draait.

Ga hier naar de pagina om allerlei DIY pakketten te bestellen om armbandjes te maken.

Hier vind je vooral wanneer jij beginnend bent met sieraden maken, sieraden maken vanaf 8 jaar, leuke diy pakketjes om snel en eenvoudig aan de slag te gaan. In dit pakket zit een handleiding zodat jij weet hoe je een knijpkraal vast kan zetten. Wanneer jij nog beginnend bent en niet goed durft te combineren is dit ideaal. Ook verkopen we deze pakketjes veel aan mensen die op zoek zijn naar een cadeau voor iemand die creatief is en van armbandjes houdt.

Hier vind je vooral wanneer jij beginnend bent met sieraden maken, leuke diy pakketjes om snel en eenvoudig aan de slag te gaan.

Miyuki kralen

miyuki delica kralen

Werk met luxe kralen die ook nog eens heel lang mooi blijven. Geef jouw sieraden dat extraatje wat het nodig heeft.

Miyuki is een merknaam van 1 van de oudste Japanse fabrikanten van rocailles. Het is een ronde kraal en ze zijn van uitstekende kwaliteit. De kraaltjes zijn vrijwel allemaal gelijk van vorm en de kleur zit al in de kraal gemengd, waar het bij gewone rocailles vaak een verflaagje betreft. De kleur van Miyuki kralen blijft dus lang mooi!

Kralen uit de voorbeeldfoto bestel je hieronder

Om gemakkelijk kralen aan je draad te rijgen gebruik je de beadsmith beadingnaald. Hierin bevestig je je elastiek draad en met de punt rijg jij snel je kralen aan je draad. Door de flexibele naald schuif jij je kralen zo over je vastgezette draad. Ideaal om te gebruiken!

Werk met luxe kralen die ook nog eens heel lang mooi blijven. Geef jouw sieraden dat extraatje wat het nodig heeft.

Zie hier alle Miyuki kralen!

Gebruik natuursteen kralen in combinatie met Top facet kralen in je sieraad !

Bekijk hier de natuursteen kralen !

De producten uit de voorbeeldfoto zijn :

Met tube kralen maak jij heel snel een mooie armband. Deze tube armbandje zijn helemaal hip op het moment. Maak hier zelf goedkope tube kralen armbanden!

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HomecategorieënAccount
Zoek
Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.