knutselen voor kerst

Houten kubusblokjes kerst knutselen

Deze D.I.Y houten kubusblokjes kerst is niet moeilijk om te maken. En met de juiste materialen zo gemaakt!

knutselen voor kerst

Wat heb je nodig?

Klik op de producten om deze te bestellen!

De kerstballen voor de houten kubusblokjes.

Je hebt maar een klein beetje verf nodig om de piepschuim ballen om te toveren naar kerstballen. Daar kan je dus nog heel veel andere leuke dingen mee maken! Met de zilverwit metallic, met een heel klein beetje zwart toegevoegd verf je de antraciet metallic ballen. Met 2 tot 3 lagen dekt deze heel mooi!

De kubusblokjes.

De kubus blokjes op het voorbeeld zijn geverfd met de Dusty blue kleur van Plus color. Maar je kan natuurlijk voor een hele andere kleur kiezen. Zorg dat je het kubusblokje aan de juiste kant verft, zodat het gat aan de bovenkant zit.

Kijk hier voor het totale verfassortiment!

Wanneer je verf droog is, de verf droogt snel, en je tevreden bent over het resultaat ga je aan de slag met de rub-on stickers. Knip het jaartal (de cijfers) uit, en plak deze heel simpel met de bijgeleverde spatel op de houten blokjes. Geef met een potlood het midden aan, wanneer je dit lastig vind. Zorg ook voor een gelijke lijn op alle 4 de blokjes. Leg deze naast elkaar en trek een lijn die je later kan weggummen.

De sterretjes.

Rol de fimo klei uit tot ongeveer 1cm dikte. Steek met de uitsteekvorm de ster eruit. Werk dit netjes bij met je vingers of nog fijner met boetseergereedschap. Maak een gat aan de onderkant van het sterretje met het houten stokje. Bak deze dan af in de oven. Hoe dit werkt vind je bij het product!

Bijna klaar met deze houten kubusblokjes voor kerst.

Steek de houten stokjes in de ballen en sterretjes en zet ze in de kubus blokjes!

Kies jij voor Goud, brons, wit of misschien wel een hele andere kleur?

Wil je het sneeuwuiltje ook maken? Kijk dan hier hoe je deze maakt. En bestel de producten erbij!

HomecategorieënAccount
Zoek
Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.