knutselpakket houten Paasslinger

Knutselpakket houten Paasslinger 1,5 of 2,5m

knutselpakket houten Paasslinger

Dit knutselpakket houten Paasslinger maak je op een eenvoudige manier zelf! Compleet pakket met duidelijke handleiding. Te maken vanaf +/- 7 jaar!

Knutselen voor Pasen? Knutselen voor en met je kinderen? Dat doe je eenvoudig met de complete pakketten van feestjeknutselen.nl. Knutselpakketten voor kinderen, maar ook leuk om als volwassene mee aan de slag te gaan.

Wil jij deze slinger zelf gaan maken? Bestel dan hier je knutselpakket houten Paasslinger!

Wat zit er in je knutselpakket houten Paasslinger : Touw, zwarte verfstift, off white verf, houten kralen en een handleiding met materiaal zodat je dit gemakkelijk zelf kan maken. Je hoeft zelf niet goed te kunnen tekenen om toch de mooiste tekeningen te maken. In dit pakket ontvang je 4 paas tekeningen. Natuurlijk kan je ook zelf nog andere tekeningen maken. Je kan beide zijdes van de houten plaatjes decoreren.

Je hebt zelf een kwast nodig en als je geen vaste hand hebt is een witte verfstift wel handig!

Ook erg leuk om een kleur toe te voegen aan de slinger, bestel hier je verf of verfstift er gemakkelijk bij!  Kijk ook bij suggesties!

Meer leuke ideeën vind je hier op de Paas pagina.

In dit pakket heeft u het genoegen om te verven met de Plus color verf. Deze verf is een feestje om mee te werken.

Plus Color de beste acrylverf op waterbasis

Misschien wel de beste hobbyverf. Deze superieure kwaliteit acrylverf op waterbasis staat bekend om zijn hoge pigmentwaarde en fijne samenstelling. Het droogt zijdezacht glanzend en waterbestendig op, droogt snel en is bijzonder gemakkelijk uit te strijken.

CE-keurmerk

Dit product vermindert de impact op het milieu alsook op nadelige gezondheidseffecten voor kinderen, adolescenten en volwassenen. Dit product voldoet aan strengere eisen dan de huidige wetgeving geïntroduceerd door de Gezamenlijke Raad voor Creatieve, Kunstzinnige en Ambachtsmaterialen.

HomecategorieënAccount
Zoek
Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.