Stenen hanger

Stenen hanger DIY, Jouw mooiste stenen als cadeau!

Komen jouw kinderen ook altijd thuis met allerlei stenen die ze gevonden hebben? Verwerk deze in een stenen hanger! Of ben je zelf gefascineerd door de mooie steentjes? Net dat ene steentje waar jouw oog op valt, lijkt dat nou op een hartje? Dan is het zeker een hartje.. Bedoelt om te vinden door jou vanuit het universum. Zo vond ik, terwijl ik aan het rouwen was om mijn hond, een steen waarop ik heel duidelijk een hond zag staan. Het gaf mij rust, en ik wist dat mijn hond het goed had daar waar hij was. Stenen brengen kleine geluksmomentjes en laten we daar nou iets moois mee maken.

Vaak zitten er hele mooie stenen bij, maar verder dan ze leuk neer leggen bij het raam of bij de planten kom je niet. Uiteindelijk belanden ze in de vuilnisbak.

FK heeft nu de oplossing om al deze mooie parels te bewaren en er een geweldig leuke stenenhanger van te maken. Samen jullie mooiste stenen inpakken als een cadeautje, om deze daarna in een hanger te verwerken.

Stenen brengen kleine geluksmomentjes en laten we daar nou iets moois mee maken!

Waarom alleen maar edelstenen bewaren en er iets moois van maken? Die ene steen die jouw op dat moment gaf wat je nodig had, die is toch zeker zo belangrijk?

Ga samen het bos in !

Rust… In het bos is het heerlijk rustig en ruikt het heerlijk. Fluitende vogels en prachtige natuur. Ik hou ervan. Neem je kinderen mee het bos in om samen de mooiste stenen te vinden voor jullie stenen hanger /mobiel. Een heerlijke wandeling maken terwijl je op zoek gaat naar stenen die er speciaal voor jou liggen op dat moment. De natuur biedt ons alles wat we nodig hebben. De natuur combineren met het creatieve!

Wat heb je nodig om je stenen hanger te maken

Wil je zelf aan de slag gaan maar weet je niet waar te beginnen? Geef dit aan bij het bestelproces en ik zorg dat je een handleiding voor de stenen hanger krijgt! Staat er een product niet bij die je wel nodig hebt, dan is deze waarschijnlijk uitverkocht. Neem contact op over wanneer dit weer leverbaar is!

De natuur combineren met het creatieve !

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HomecategorieënAccount
Zoek
Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.