Houten figuren boetseren met Foam clay! Vanaf 5 jaar.

Kinderfeestje? Partijtje?

Met deze houten figuren ( boetseren ) maken de kleinere kinderen al een geweldige creatie. Erg leuke knutselactiviteit op je feestje. Zowel voor een jongen als voor een meisje. Doordat deze houten figuren tussenstukjes hebben van foam zijn deze gemakkelijk te bewerken. Foam clay en/of Silk clay is hierbij het allermooist! Vanaf 5 jaar maken de kinderen met houten figuren de mooiste creaties helemaal zelf!

Deze houten figuren om te boetseren zijn er in verschillende vormen. Unicorn feestje? Neem dan de unicorn oftewel de eenhoorn. Piratenfeestje? Dan neem je de houten figuren van de piraat. Zeemeermin feestje? De houten figuren zeemeermin en schildpad passen goed bij dit thema feestje!

Vanaf 7 houten figuren krijg je al 15% korting! Alle combinaties van deze houten figuren mogelijk.

De kinderen zullen een erg leuk kinderfeestje hebben en dan op het einde ook nog met hun eigen creatie naar huis. Feestje geslaagd zou ik zeggen!

Het mooiste is om deze houten figuren te boetseren met Foam clay.

Wat is Foam clay?

Foam clay is een zelfhardend boetseermateriaal met kleine balletjes. Ideaal voor het bekleden en decoreren van andere poreuze materialen.

Foam clay kan je als gewone klei gebruiken, maar het is nog leuker om dit met verschillende ondergronden te doen. Hout, papier maché, piepschuim en zelfs een kleurplaat of wat denk je van een wc rolletje gebruiken als ondergrond. Met deze fantastische klei maken de kinderen de mooiste creaties. Klik hier voor Foam clay tips.

klik op de producten om deze te bestellen

Veel plezier met de voorbereidingen van het feestje

HomecategorieënAccount
Zoek
Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.