wandhanger droogbloemen

Wandhanger DIY voor droogbloemen of veren

wandhanger droogbloemen

Met deze wandhanger DIY kan je heerlijk knutselen, freubelen om zelf de mooiste interieur decoratie te maken. Wie wil dat nou niet? Met de metalen draadring tover je in een handomdraai zelf leuke wandhangers. Met een wandhanger verander je eenvoudig en snel een saaie muur in een gezellige wand. Het geeft je interieur direct meer sfeer! Wandhangers kun je overal ophangen. Denk aan de wand achter je bank. Een geweldige toevoeging aan je slaapkamer. Of hang jij deze wandhanger liever in je keuken of hal? Wat je keuze van plaats ook wordt, zeker weten dat je hier van gaat genieten.

Hierboven zie je wat voorbeelden van wat je van deze wandhangers kan maken. Maar dit is niet het enige wat je hier mee kan maken. Ga samen met je kinderen of alleen aan de slag om de leukste dromenvangers te maken. Gebruik veren, lint en pompoms om jouw eigen droomvanger te creëren.

Welke producten heb je nodig voor deze wandhanger?

Feestjeknutselen.nl denkt met je mee. Om het gemakkelijk te maken bestel je hier simpel en snel een compleet knutselpakket om deze geweldig wandhanger zelf te maken. Je ontvangt in dit DIY knutselpakket standaard veertjes. Maar natuurlijk is dit heel handig te vervangen voor droogbloemen. Zo kan iedereen dit maken zoals hij of zij dat wil.

Bestel hier je wandhanger DIY !

Veel plezier met het maken van deze geweldige DIY!

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HomecategorieënAccount
Zoek
Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.