kip van foam clay knutselen

De kip van Foam clay knutselen

Hoe kan je zelf deze leuke kip van Foam clay knutselen?

Maak helemaal zelf deze leuke kip! Deze kip ga je met Foam clay knutselen. Maak deze samen in combinatie met het schattige kuikentje. Klik hier voor het kuikentje.

Onder de handleiding vind je de producten die je nodig hebt om de kip van Foam clay zelf te knutselen

stap 1 : rol de foam clay uit en leg deze over de piepschuimbol. Decoreer de totale bol. Ik heb hiervoor de 6 cm bol gebruikt, maar wil je de kip wat groter hebben neem je de 10 cm. Voor de witte foam clay koos ik de glow in the dark. Wat super leuk kijkt wanneer het donker is! Maar dit kan natuurlijk ook met de glitter wit of normale witte kleur.

Hoe maak je de vleugels?

stap 2 : de vleugels. 1 rol een balletje van de foam clay. 2 druk deze plat. 3 en 4 vorm met je handen de wat spitse vorm en ronde kant. Bevestig deze aan de zijkant van de bol. Herhaal dit voor de 2e vleugel.

stap 3 : de kam. 1 rol een balletje. 2 druk deze plat zoals de foto. 3 met een schaar knip je er 4 hoekjes uit. 4 met je vinger maak je het wat spitser. Bevestig deze aan de bovenkant van de bol. In dit voorbeeld gebruik ik de metallic rood, maar dit kan natuurlijk ook met de eigen gewenste kleur oranje/rood.

stap 4 : de snavel. 1 rol een langwerpig figuur. 2 vouw deze in een V vorm. 3 knijp met je vingers de uiteinde wat spitser. Bevestig deze aan de voorkant in het midden van de bol.

stap 5 : druk de ogen in de nog natte foam clay. Mocht dit niet blijven zitten, gebruik je een beetje lijm hiervoor. Steek de kippenvoeten aan de onderkant van de bol.

Wat je nodig hebt voor de kip zie je hieronder. Klik op de producten om deze te bestellen.

HomecategorieënAccount
Zoek
Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.