Geïnspireerd door de kunst van Kids

Raak hier geinspireerd door de kunst van kids. Zij maken met de mooiste materialen de beste dingen!

Voor elk moment valt er wat te knutselen. Samen creatief bezig zijn is niet alleen leuk om te doen , het is ook nog eens heel gezond. Grote delen van het brein worden aan het werk gezet als het gaat om creatieve processen. Deze activiteiten houden het brein gezond. Dus eigenlijk is knutselen een win/win situatie! Met de juiste materialen hoeft het niet moeilijk te zijn om iets moois te maken. bedenk dat het mooiste wat je kan krijgen van je kinderen of misschien wel kleinkinderen een eigen gemaakt knutselwerkje is. Met veel liefde gemaakt.

Kunst gemaakt met piepschuim en Foam clay!

Kinderen bezig zien met Foam- en Silk clay is geweldig. Ze maken zelf de mooiste creaties. Foam clay wordt ook gebruikt als sensopatisch materiaal. Door het fijne gevoel en de bijzondere geur worden veel kinderen hier erg rustig en ontspannen van. Senso staat voor zintuig en pathisch voor beleven, dit draait dus om het zintuiglijk beleven en is niet alleen heel leuk, maar ook heel leerzaam! Zo kunnen kinderen terwijl ze aan het kleien zijn allerlei emoties en gebeurtenissen verwerken. Daarnaast oefenen ze hun motoriek tijdens het kleien.

Mijn dochter Tess van 4 maakte deze vogels helemaal naar eigen creatie. Ze zag het voorbeeld wat ik maakte van de kip en het kuikenkip en kuiken van foam clay Wat heeft ze dit toch mooi gedaan. Weer een trotse mama hier. En ook Tess is heel trots op haar vogel en uiltje.

Bestel hieronder je producten!

Vleermuizen van piepschuim

Silk clay!

Mijn dochter Isa van 8 maakte deze geweldige fruitmand van Silk clay. En misschien ben ik wel een beetje extra trots omdat het van mijn dochter is, maar ja dat mag natuurlijk ook. Kinderen zien groeien in hun creativiteit is geweldig! Geinspireerd door de kunst van kids!

En ook deze maakt mij heel trots! Dit hondje heeft mijn dochter Dewi van 6 gemaakt van Silk clay. Wel met een voorbeeldje erbij van een ander geknutseld hondje, maar toch. Super knap! Omdat zij de juiste materialen gebruiken kunnen ze groeien in hun creativiteit. Wanneer je rotzooi gebruikt, krijg je geen mooi resultaat. En je kent kinderen, dan willen ze ook niet meer.

Bestel hieronder je producten!

Piepschuim en verf!

Perfectie bestaat niet, het heeft zelf zijn charmes. Dat het niet geheel perfect is, dat laat zien dat het door een mens gemaakt is.

Laat je inspireren door de knutselideeën van kinderen, maar maak er vooral je eigen ding van.

Wat ik al eerder zei: Gebruik de juiste materialen en het lukt je zeker om er iets moois van te maken.

Succes en ik hoop dat de kinderen en ik je kunnen inspireren.

HomecategorieënAccount
Zoek
Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.