Knutselpakket Paaseieren verven in neon kleuren

Met dit knutselpakket Paaseieren verven beleven de kinderen de grootste lol. Ze mogen aan de gang gaan met deze vrolijke neonkleuren. Dat maakt ieder mens toch blij? Hang de eieren aan een mooie tak en geniet ervan!

Je kan kiezen uit 3 neon kleuren combinaties :

Roze, oranje en groen

Blauw, geel en rood

Groen, roze en geel

Wat zit er in je knutselpakket paaseieren verven  :

  • 10 piepschuimeieren 6cm.
  • ooghaakjes.
  • koord.
  • 2 potjes glitter
  • 3 potjes neon verf 20ml in de gewenste kleuren. Geef de kleurkeuze aan bij de opties.

Wat je zelf nodig hebt bij dit knutselpakket paaseieren verven is een kwast.

Wil jij dit knutselpakket ook maken bestel deze dan hier!

In dit knutselpakket ga je verven met A color verf.

A color acrylverf op waterbasis

Uitstekende kwaliteit acrylverf op waterbasis, die snel opdroogt. Keuze uit mat, metallic en neon kleuren. Deze verf dekt goed op verschillende ondergronden zoals hout, papier-maché, steen, piepschuim etc. A-Color kan veilig gebruikt worden door kinderen en volwassenen. Het is te mengen tot een oneindig aantal kleuren. Maak penselen na gebruik schoon met lauw water.

CE-keurmerk

Dit product vermindert de impact op het milieu alsook op nadelige gezondheidseffecten voor kinderen, adolescenten en volwassenen. Dit product voldoet aan strengere eisen dan de huidige wetgeving geïntroduceerd door de Gezamenlijke Raad voor Creatieve, Kunstzinnige en Ambachtsmaterialen.

HomecategorieënAccount
Zoek
Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.