krimpfolie hangers maken

Sieraden/hangers maken van krimpfolie vanaf 6 jaar

Ken jij het al? Of misschien nog van vroeger? Krimpfolie! Oftewel Krimpie Dinkie. Dunne plastic vellen die je in kunt kleuren en vervolgens in de oven krimpen tot kleine, harde plaatjes. Hiermee kan je dus elk gewenst hangertje maken die je maar wil. Bedenk eerst wat je wil maken. Een ketting? Oorbellen? Sleutelhanger of misschien wel gewoon een paar leuke hangers die de kinderen in hun kamer kunnen decoreren. Je kan dus van krimpfolie allemaal geweldig leuke hangers maken.

Zelf geen inspiratie voor krimpfolie hangers maken?

Zoek op pinterest naar leuke afbeeldingen. Star wars, auto’s, dino’s, jungle dieren, sponge bob, LOL eigenlijk is alles mogelijk. Hou rekening met de leeftijd van de kinderen. Maak het niet te moeilijk voor de kleinere. Print deze uit. Hou hiermee rekening met de grote van de afbeelding. (mocht je geen printer hebben, neem dan contact op met mij, dan help ik je met afbeeldingen)

Voor het kinderfeestje begint heb jij de krimpfolie vellen al getekend klaar liggen, zodat de kinderen ze mogen inkleuren of verven. Nadat de kinderen klaar zijn, knip je de afbeelding uit. Maak met een perforator een gaatje aan de bovenkant. Leg ze in de oven (170°c) Hou een zwaar boek bij de hand, die je bovenop het plaatje legt zodra deze uit de oven is. Hierna bevestig je er een ringetje aan (dit gaat makkelijker met een tangetje) en deze is klaar om aan de ketting, sleutelhanger of om aan de oorbel gehangen te worden.

Er zijn 2 keuzes krimpfolie vellen in het assortiment van Feestjeknutselen. De transparant glans : Dit vel is volledig glanzend. Klik hier voor meer uitleg over krimpfolie transparant glans. En dan heb je nog de matte transparant : Dit vel heeft 1 glanzende kant en 1 matte kant. Klik hier voor meer uitleg over krimpfolie mat transparant.

Wat zullen de kinderen blij zijn met hun resultaat!

Klik op de producten om ze te bestellen

Wil je het jezelf nog gemakkelijker maken, kies dan voor de voorgedrukte vellen. Deze hoef je alleen maar uit te knippen voor de kinderen. Natuurlijk ook nog in de oven en de ringetjes eraan.☺️

Zie hieronder de resultaten van de voorgedrukte afbeeldingen. Deze zijn allen ingekleurd aan de matte kant met de Colortime kleurpotloden.

Klik op de producten om ze te bestellen

Veel plezier met de voorbereidingen van het feestje

HomecategorieënAccount
Zoek
Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.