haarbanden maken kinderfeestje

Haarbanden maken op je kinderfeestje vanaf 7 jaar

Een echt meiden kinderfeestje? Dan zijn deze haarbanden geweldig! Lekker creatief bezig zijn en daarna met een mooie haarband naar huis. Ga haarbanden maken op je kinderfeestje!

Knip stroken in de lange lengte van 1 cm breed. Voor 1 haarband heb je 5,5 strook nodig. En 2 korte stukjes van 3cm. Deze zijn om aan het uiteinde vast te maken. Uit het vilten vel gaan 21 stroken. Dus je kan er 3,5 haarband mee decoreren.

haarbanden maken kinderfeestje

Begin met het vastlijmen van het strookje van 3 cm aan de beide uiteindes. Knijp deze even met de wasknijper vast totdat de lijm gehecht is.

haarbanden maken kinderfeestje

Begin met het lijmen van het beginstukje van de strook. Breng ook lijm aan op de haarband. Nu ga je de strook om de haarband wikkelen, waarbij je iedere keer nog net over het laatste gedeelte gaat. Trek het goed strak. Zorg dat je aan de binnenkant eindigt voor het mooiste resultaat. En ga zo weer verder met de volgende strook. Ook hier begin je aan de binnenkant.

haarbanden maken kinderfeestje

Om de lijm weer even goed te laten hechten gebruik je een wasknijper. Zet deze er zo op als op de foto. Dit is namelijk meteen een standaard voor het verder decoreren van de haarband.

Nu ga je de glitterpatches met lijm er op plakken. Ook deze weer even met een wasknijper erop zodat de lijm kan hechten.

Tip : zorg voor voldoende wasknijpers.

Je kan natuurlijk ook nog extra vilt vellen erbij nemen zodat de kinderen er zelf iets van kunnen knippen en erop plakken.

Klik op de producten om deze te bestellen

Feestjeknutselen.nl denkt graag met je mee, dus speciaal voor jou bestel je hier gemakkelijk het complete kinderfeestpakket haarband maken vanaf 7 jaar

Veel plezier met de voorbereidingen van de haarbanden maken op je kinderfeestje. Als er iets niet duidelijk is kan je altijd via de chat hier contact opnemen met mij.

HomecategorieënAccount
Zoek
Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.