Armbandjes DIY

Armbandjes DIY

Met armbandjes DIY kan jij ook zelf de leukste armbandjes maken! Zelfs als je niet precies weet hoe dat moet! Hoe dan? Bestel het armbandjes DIY pakketje die jou aanspreekt en maak op een eenvoudige wijze het armbandje. Dit is de ideale oplossing voor je wanneer je beginnend bent! DIY pakketjes waarin je alle kralen en de rest van de benodigdheden ontvangt. Inclusief een handleiding zodat iedereen dit kan! Zowel voor een volwassen persoon als voor een kind te maken.

Een karabijnslot bevestig je door middel van een knijpkraal aan je elastiek. Dit doe je wanneer je alle kralen aan je draad hebt zitten. Het slotje kan je natuurlijk ook aan macrame bevestigen. Het ringetje van 7,5mm bevestig je aan de andere kant van je draad door middel van een knijpkraal. Zorg dat je de knijpkraal goed dicht knijpt. Knip het overige draad kort af.

Hoe bevestig je een knijpkraal ?

Wanneer je alle kralen aan je rijgdraad hebt zitten doe je een knijpkraal eraan op het laatst. De andere kant van de draad rijg je ook door deze knijpkraal. Trek de draden bij elkaar zodat je sieraad “sluit” Knijp met een tang de knijpkraal plat. Test of de draden vast zitten en knip het overige draad af.

Gebruik een knijpkraalverberger zodat je sieraad er professioneel uit ziet!

Om de knijpkraal te verbergen, voor een luxer en meer professioneel uiterlijk, gebruik je een knijpkraalverberger. Voor een juiste maat van de knijpkraalverberger tel je ongeveer 2 mm op bij de maat van de knijpkraal.  Knijp eerst de knijpkraal dicht en knijp vervolgens de knijpkraalverberger rond de knijpkraal.

Bestel hieronder de basisproducten om allerlei armbandjes/sieraden te maken. Op je telefoon scroll je naar rechts voor meer!

Voorbeelden van armbandjes en de daarbij behorende kralen!

Hier zie je een aantal voorbeeld armbandjes. Spreekt een armbandje je aan om zelf te gaan maken klik dan op de foto en je ziet direct welke kralen je hiervoor nodig hebt om zelf aan de slag te gaan.

Op zoek naar een bijpassend sieraad voor bij je groene blouse? Met deze mooie armbandjes steel jij zeker de show!

Voel je helemaal vrij met het dragen van sieraden die je zelf maakt! Bestel de kralen om deze armbandjes te maken en je zal merken dat je er veel meer van kan maken dan 3 stuks. Geniet van het maken van je armbandjes en geef deze dan met liefde af aan een speciaal iemand.

Stralend mooi zijn deze armbandjes zeker! Een armbandjes set die past bij vrijwel iedere outfit.

Een ketting met bijpassend armbandje maken. Hoe leuk is deze? Verras je moeder voor Moederdag met dit speciale cadeau.

In de kleuren van zomer 2023

Ringetjes, armband of een ketting? Misschien maak jij wel de hele set? Ga creatief aan de slag en maak de prachtigste sieraden!


Tubekralen armbanden !

tubearmbanden maken DIY

Heel eenvoudig en snel te maken. Deze geweldige tube armbanden. In totaal heb je 6 tubekralen nodig. Voor welke kleur tubekraal ga jij ? Bekijk hier alle tube acrylkralen.

Zonder tussenkralen of met? Zoek jij een tussenkraal? Bekijk de bijpassende kralen voor de tubekralen

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HomecategorieënAccount
Zoek
Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.