Sieradenboom decoreren! Vanaf 7 jaar.

Samen met de kinderen gaan verven om de mooiste sieradenboom te decoreren. Dat vinden ze vast leuk! Met hun eigen fantasie ontstaan er de mooiste sieradenbomen. Welke kleur kies jij? Zorg voor verschillende kleuren verf zodat ze hun eigen lievelingskleur kunnen gebruiken.

Deze sieradenboom is eerst met de lime green van Plus color geverfd. De bovenste topjes liet ik vrij. Deze zijn als laatste met de turquoise Plus color geverfd. Na 15 min, bij normale dikte verf, is deze al droog. Ideaal voor een kinderfeestje dus. Kinderen kunnen tussendoor even spelen.

Tip : Speel het zenuwspiraal spel!

Laat de kinderen uit de foam vellen vlinders en bloemen ponsen. Deze foam vellen zijn zelfklevend.

Wat zullen ze trots zijn op het eind resultaat!

Klik op de producten om deze te bestellen

Dezelfde sieradenboom anders decoreren!

Dezelfde boom, maar totaal ander eindresultaat. Deze is geverfd met Plus color Silver. En geboetseerd met neon roze, neon geel en neon groen Foam clay. Door de Foam clay plat uit te rollen en een dag te laten drogen, kon ik de sterretjes eruit ponsen.

Klik op de producten om deze te bestellen

Klik hier voor nog meer kinderfeestideëen!

Veel plezier met de voorbereidingen van je feestje

HomecategorieënAccount
Zoek
Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.