duurzame materialen

Duurzaam cadeau voor Moederdag

Duurzaam knutselen.

Je kan natuurlijk ook gaan voor een duurzaam cadeau!

duurzame materialen
duurzame materialen

Wat is duurzaam nou precies?

Wanneer je iets herbruikt wat anders op de afvalhoop terecht komt ben je duurzaam bezig! We leven helaas in een afvalmaatschappij. Producten worden slecht gemaakt lijkt het wel. Bewust om ons zoveel mogelijk te laten te kopen. Bewust worden in de dingen die je in ieder geval kan herbruiken is al een goede stap in duurzaamheid. We hebben geen klimaat probleem, maar we moeten wel zuinig omgaan met ons milieu! Wanneer de overheid dit niet belangrijk vind door alles van de grote industrieen maar goed te vinden dan doen we dit toch zelf 😉

Kijk wat je aan afval flessen in je huis tegen komt. Zorg natuurlijk dat de inhoud op is 😉 Je ziet hier een wasmiddel- chloor en ranjafles. Deze heb ik eerst een grondverf laag gegeven zodat de verf beter hecht. Dusty roze, Dusty Blue en Spring green van het merk Plus Color. Hippe kleuren van nu. Ziet er toch super uit!

Wat ook nog echt een voordeel is aan de verf van Plus color is dat dit product de impact op het milieu vermindert, zo ook geen nadelige gezondheidseffecten voor kinderen, adolescenten en volwassenen. En dus ook weer duurzaam is!

duurzame materialen

Zet zelfgemaakte bloemen van bijvoorbeeld Silk clay in de flessen. Hang als leuk detail nog een zelfgemaakt sieraad om de hals van de fles. Made with love!

duurzame materialen

Klik op de kleuren om deze te bestellen. Dit zijn de kleuren die gebruikt zijn voor bovenstaande flessen . Spring green, dusty blue & oud roze

Wat ook nog echt een voordeel is aan de verf van Plus color is dat dit product de impact op het milieu vermindert, zo ook geen nadelige gezondheidseffecten voor kinderen, adolescenten en volwassenen. En dus ook weer duurzaam is!

Bestel hieronder je producten

Gun producten een tweede ronde, en geef zo een duurzaam cadeau!

duurzame materialen

Bewaar je glazen potjes van de groente, augurken, uitjes, babyhapjes en nog meer. Want je kan hier hele leuke waxine lichtjes van maken. Een geweldig duurzaam cadeau! Je kan deze natuurlijk ook gebruiken voor je zelf gemaakte bloemen. Maak er met behulp van een sjabloon een mooi patroon op. Stempelen met de tamponeerstokjes en met de Plus Color verf is gemakkelijk om te doen. Even 5 min laten drogen en haal het sjabloon er voorzichtig af. Tip : plak het sjabloon vast aan het potje. Het potje met de tekst OMA is tot stand gekomen met een zelfgemaakt sjabloon. Wil jij ook een sjabloon zelf maken? En ook nog eens op een duurzame manier. Kijk hier hoe je dat doet!

Bestel hieronder alle producten die je nodig hebt om bovenstaande potjes na te maken!

HomecategorieënAccount
Zoek
Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.