kuikentje van Foam clay knutselen

Het kuikentje van Foam clay knutselen

kuikentje van foam clay

Hoe maak je dit kuikentje van Foam clay?

Wil je zelf ook dit schattige kuikentje van Foam clay knutselen / kleien. Hier zie je hoe je dit kan doen. Natuurlijk kan je er je eigen draai aan geven. Hoe leuk is het om dit kuikentje in combinatie met de kip voor Pasen zelf te maken. Voor de kip kijk hier!

Onder de handleiding vind je de producten die je nodig hebt om het kuikentje van Foam clay zelf te knutselen

stap 1 : rol de foam clay uit en leg deze over de piepschuimbol. Decoreer de totale bol. Hiervoor gebruik ik de metallic gele kleur.

stap 2 : de kam. 1 rol een balletje van de foam clay. 2 druk deze plat zoals op de foto. 3 knik er 2 hoekjes uit en kneed deze spitser met je vingers. Bevestig deze aan de bovenkant van de bol. Ik heb hiervoor de metallic oranje kleur gebruikt.

stap 3 : de snavel. 1 rol een langwerpig klein figuur. 2 kneed deze spits met je hand zoals op de foto. Bevestig deze in het midden aan de voorkant van de bol.

stap 4 : de bril en ogen. 1 rol een langwerpig figuur zoals op de foto. 2 breng de uiteinde naar het midden. 3 bevestig het in het midden met je vingers en maak het nog wat rond, zodat dit gelijk is. Rol voor de ogen 2 gelijke kleine bolletjes. Of gebruik de ogen die je onderaan dit bericht ziet. Bevestig deze net iets boven het midden aan de voorkant van de bol. Zet dan voorzichtig de bril om de ogen heen. Dan rol je weer een figuur net zoals hiernaast bij 1. 2 gelijke delen die je bevestigt aan de bril.

stap 5 : bevestig de kippenvoeten aan de onderkant van de bol.

Wat je nodig hebt voor het kuikentje zie je hieronder. Voor de bril gebruik ik de metallic zwart foam clay, maar je kan natuurlijk ook de gewone zwarte foamclay nemen. Klik op de producten om deze te bestellen.

HomecategorieënAccount
Zoek
Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.