sieraden maken vanaf 6 jaar

Sieraden maken vanaf 6 jaar

Hou jij van veel kleur ?

glaskralen oranje
glaskralen rocailles groen

Sieraden maken met kids vanaf 6 jaar lukt gemakkelijk met het ruime assortiment aan rocailles bij Feestjeknuselen.nl Jij vindt hier altijd wel een kleur die jouw past. Je vind de rocailles in de maten van 4mm aangeduid met 6/0, 3mm (8/0) of 2mm (11/0) Hoe groter de kraal hoe gemakkelijker je deze natuurlijk aan je draad krijgt. Om nog gemakkelijker kralen te rijgen kan je de rijgnaald gebruiken. Met de Beadsmith rijgnaald kan je jouw kralen nog sneller rijgen voor je armbandje. Met deze beadsmith beading naald heb jij een handige tool in handen!

Meerdere armbandjes bij elkaar, zodat je precies de kleuren kiest waar jij die dag zin in hebt! Rocailles wit, Festive orange rocailles, rocailles in de kleur Cabernet pink gecombineerd met gele acrylkralen 4mm.

Maak een vrolijk armbandje! Rocailles gecombineerd met een paar violet purple acrylkralen. De rocailles die je in het armbandje ziet zijn cabernet pink, cyber yellow, festive orange en light blue. Kies de kleuren die bij jou passen en bij je outfit.

Een set armbandjes om te dragen wanneer jij van jeans houdt. Miyuki rocailles frosted rainbow blue (3mm) acryl kralen pagoda blue 4mm en Haze grey acryl kralen 6mm.

armbandjes blauw

De rocailles en acrylkralen zijn de perfecte kralen voor als jij zelf sieraden wil gaan maken! Voor een klein budget maak jij een hele hoop sieraden. Armbandjes, Kettingen, enkelbandjes, telefoonkoorden, maar ook een zonnebrilkoord mag niet ontbreken in je collectie! Denk ook eens aan je eigen tassenhanger maken. Hoe leuk is dat?

Voor een klein budget maak jij een hele hoop sieraden.

Maak je sieraden nog leuker met figuurkralen en bedels!

acrylkralen-smiley-hart-multicolour
kwastjes silver chive blossom purple

Bestel hier de figuurkralen!

Vergeet de basis producten niet om je sieraden te maken!

Macramé garen is een mooie stevige draad, die niet elastisch is. Om je armbandje af te maken kan je kiezen voor een verschuifbare knoop. Je kan er ook voor kiezen om een sluiting aan het koord te maken dmv een karabijnslotje en een buigringetje. Dit bevestig je op een eenvoudige manier met een knijpkraal. Met het elastische koord kan je gemakkelijk een knoopje erin zetten, gebruik dan wel de chirurgische knoop zodat je zeker weet dat dit blijft zitten. Natuurlijk kan je ook bij het elastisch draad een knijpkraal gebruiken.

Bekijk hier alle kleuren en diktes Macramé

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HomecategorieënAccount
Zoek
Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.