airplantjes

Houten decoratie luchtplantje, airplantje

airplantjes
houten decoratie luchtplantjes

Hoe geweldig is deze houten decoratie voor een luchtplantje. Oftewel de airplantjes. Deze luchtplantjes zijn een lust voor het oog. Tillandsia, dat is de familienaam van deze plantjes. Zo leuk om de houten decoratie met een luchtplantje cadeau te geven aan iemand die jarig is of het gewoon verdient! De luchtplantjes zijn ideaal om te gebruiken samen met de houten kubus blokjes. In combinatie met het goud aluminium draad maak je simpel een origineel een leuk cadeau.

De houten kubus blokjes van Feestjeknutselen zijn hand gemaakt met veel liefde. Dit maakt elk stuk uniek. Hout is een levend product, zo kan het voorkomen dat er kleine kleurverschillen of oneffenheden in de producten zichtbaar zijn.  Steeds meer gaan we terug naar de natuurlijke, duurzame materialen. Dan heb je hiermee iets goeds in handen.

Dit maak je eenvoudig zelf. Je hebt alleen de juiste producten nodig en je bent in een mum van een tijd klaar met je originele leuke cadeau. Hieronder zie je welke producten je nodig hebt voor de houten decoratie luchtplantjes.

Bestel hieronder je producten

Waar koop je airplantjes voor deze houten decoratie?

De luchtplantjes zijn te verkrijgen bij tuincentra en bloemenzaken. Deze airplantjes zijn eenvoudig te verzorgen en daarom ideaal voor iemand die geen groene vingers heeft. Luchtplantjes halen hun voedingsstoffen uit de lucht en hebben geen aarde nodig. Dat maakt luchtplantjes uniek! Alleen af en toe besproeien met een plantenspuit is voldoende om je plantje te verzorgen.

Voor meer ideeën van zelf gemaakte cadeaus kijk je hier!

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HomecategorieënAccount
Zoek
Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.