Sieraden maken vanaf 3 jaar

Sieraden maken met Krimpfolie

Sieraden maken vanaf 3 jaar, dan is werken met krimpfolie super leuk voor de kinderen. Zelf een afbeelding inkleuren, of eerst tekenen en dan inkleuren. Daarna in de oven en door de krimp krijg je een geweldig leuk bedeltje van jouw creatie. Feestjeknutselen.nl heeft leuke originele krimpfolie knutselpakketten in het assortiment.

Kijk hier voor alle krimpfolie knutselpakketten!

knutselpakket krimpfolie

Leuk om cadeau te geven, maar je meiden vinden deze vast ook te leuk! Met deze magische krimpfolie maak je gemakkelijk je eigen hangertjes. Je hebt krimpfolie die al voorgedrukt is, deze hoef je alleen nog maar in te kleuren. Maar je hebt ook blanke krimpfolie vellen waar je naar eigen keuze iets op kan tekenen. Lees hier hoe dit werkt.

Hang deze aan een ketting, sleutelhanger of maak er iets anders leuks van.

Maak een tekening of trek iets over op het krimpfolie vel. Je hebt ook krimpfolie die al voorgedrukt is. Kleur deze in en knip het uit. Vergeet niet het gaatje te maken voor het ringetje boven in het hangertje. Deze krimpt nogal. Ik zelf heb dit met een perforator(0.5cm) gedaan. Maar dit kan ook met een gaatjestang of pons. Zodra ze uit de oven zijn nog even plat drukken zodat ze niet bol gaan staan. Tip : Leg een zwaar boek op het figuurtje!

Bevestig de ringetjes eraan. Hang het figuurtje aan de ketting, oorbel of sleutelhanger. Et voila… klaar is je sieraad. Wedden dat je kinderen trots zijn op hun eigen sieraad. Mijn kinderen vonden het geweldig! Laat ze vooral ook zien wat de folie in de oven doet. Direct nadat je het in de oven legt krult het op en meteen weer plat.

Bestel hier je producten!

Niet alleen kan je de hangers van de magische krimpfolie aan een ketting of sleutelhanger hangen. Deze eenhoorns lenen zich goed om oorbellen van te maken. Je kinderen zullen deze graag inkleuren en jij doet de rest. Ook erg leuk om als cadeau te geven.

Met de blanke krimpfolie vellen kan je maken wat je maar wil. Zoek op het internet naar leuke afbeeldingen en print deze uit. Je trekt dit dan over op het vel. Wil je weten hoe je dit precies doet klik dan hier. Deze leuke bananen oorbelletjes zijn gemaakt van het krimpfolievel mat transparant. Deze kleurde ik in met de verf Plus color zon geel. Voor het schil zon geel, met een beetje wit erbij de banaan en nog meer wit erbij werd het schil aan de binnenkant geverfd

Bestel je producten hier !

Sieradenboom

Hang je mooiste sieraden aan je zelf gedecoreerde boom. Deze boom is met de mooie verf van Plus color geverfd. De bloemetjes en vlindertjes zijn geponst uit gedroogde foam en silk clay.

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HomecategorieënAccount
Zoek
Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.