Houten puzzel maken, geef deze als kraamcadeau!

Met deze mooie houten blokjes kan je allerlei leuke dingen maken, waaronder een puzzel! En deze houten puzzel is erg leuk om te geven als kraamcadeau. In het begin is dit decoratie en na een tijd kan de kleine er zelf mee aan de slag. Ik koos hier voor een hele simpele. Erg leuk voor de allerkleinste. Hoeveel figuren kunnen ze al maken?

Deze houten blokjes hebben een perfect formaat. Ze zijn 4,5 x 4,5 x 4,5 CM

Met 1 set maak je een puzzel van 4 stukjes. Met 2 sets kan je al kiezen voor een puzzel van 6 of 9!

De puzzel die je hierboven ziet is geverfd met de Plus color light blue en de Plus color spring green. Kies de kleuren die jij of degene die het krijgt mooi vind. Klik hieronder om te kijken of er een kleur bij zit die bij je past!

Klik hier voor de verf en verfstiften

Je kan er voor kiezen om een tekening op de blokjes te maken. Zoals hier de vlinder. Erg leuk om te geven! Dit doe je heel simpel met de Plus color marker off white. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden. Laat je creativiteit zijn gang gaan!

Bestel hieronder de houten kubus blokjes!

kubus blokjes

Schrijf de naam of het geboortejaar van de pasgeborene op de andere kant van de blokjes. Gebruik voor iedere letter 1 blokje. In een set zitten 5 blokjes, bestel er dus 2 wanneer er een langere naam nodig is.

Nog gemakkelijker dan de naam er op schrijven\verven zijn de Rub-on stickers. Deze plakken heel goed op hout en zijn makkelijk aan te brengen.

Hieronder zie je de kubusblokjes geverfd in de dusty blue kleur van Plus color. De cijfers zijn de rub-on stickers.

Bestel hier je producten

Geef een zelfgemaakte houten puzzel als kraamcadeau!

HomecategorieënAccount
Zoek
Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.