Het lief beestje van Foam Clay

Het lieveheersbeestje! Van deze geweldige beestjes houdt toch ieder kind! Hoe mooi is het als ze deze zelf mogen maken. Bestel de styropor ballen, halveer deze. Bestel de rode en zwarte foam clay. Als laatste nog de wiebelogen. Wanneer je de wiebelogen direct op de foam clay plakt. Heb je geen lijm nodig. Aangezien dit met kinderen op een kinderfeestje niet altijd te doen is plak je de ogen simpel vast met een klein tipje lijm.

Hoeveel Foam clay heb je nodig voor het Lief beestje?

Het lieveheersbeestje is al goed te maken voor kinderen vanaf 5 jaar. Print het voorbeeldje uit zodat de kinderen deze kunnen namaken. Het voorbeeldje is de bal van 6 cm, wil je de beestjes wat groter dan pak je de bal 10cm.

this link this link this link this link

Bestel hier het knutselpakket voor 2 personen van het lieveheersbeestje!

Tips voor foam clay? klik dan hier

klik op de producten om deze te bestellen

HomecategorieënAccount
Zoek
Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.