Pasen, een echt knutsel festijn!

Pasen is weer in zicht! Pasen is een echt knutsel festijn! Persoonlijk vind ik dat altijd heerlijk. We gaan ook weer richting de lente. Pasen is een mooie tijd om heerlijk met de kinderen te gaan knutselen. Het wordt een waar knutsel festijn! Zoveel leuke ideeën komen er in mij op. Deze ga ik op deze pagina met jullie delen!

Bestel hier je producten en/of complete knutselpakketten om aan de slag te gaan voor Pasen!

Bestel hieronder gemakkelijk de knutselpakketten om van Pasen een echt knutsel festijn te maken!

Hoe schattig zijn deze konijntjes wel niet in het lente knutselpakket Paaskonijntjes? Met de geweldig mooie pastelkleuren fleurt dit zeker jouw interieur op. Zelf ben ik helemaal verliefd op de kleuren in dit pakket. Met dit lente knutselpakket Paaskonijntjes is het weer een feestje om te knutselen.

Pasen 2024 valt op zondag 31 maart en maandag 1 april. Wil je er zeker van zijn dat je het op tijd in je huis hebt staan, aarzel dan niet en bestel dit geweldige knutselpakket nu! Klik op de foto om naar het pakket te gaan.

Paashaasjes van houten kralen!

Bestel hier je producten!

Hoe leuk is dit Paas vaasje? Dit maak je eenvoudig zelf met het DIY pakket. Met de mooie pastel kleuren waan jij je al in de lente! Bestel het Paas vaas pakket hier.

Pasen wandhanger DIY knutselpakket. In dit knutselpakket maak jij je eigen wandhanger. Combineer deze wandhanger met het vaasje en maak jouw Pasen nog mooier!

Koop beide pakketten en ontvang 10% korting. Hoe je dit doet zie je bij het product.

Nog meer knutselideeën met het knutselpakket Paas vaasje en wandhanger

Pasen knutsel

Bestel hier je leuke Paasproducten!

Hang een paar labels bij elkaar voor een geweldig resultaat. Gebruik de krijtstiften voor een boodschap of iets dergelijks. Gebruik de glas- en porseleinstiften voor een permanente tekening.

Bestel hier je producten!

eucalyptus acrylverf kip

Kip van MDF 26 cm. Hoe leuk is het om deze kip te verven met de mooie eucalyptus kleur van Plus color? In combinatie met krijtbordverf maak je er ook nog een geweldig tekstbordje van. Even oefenen met handlettering en er de tekst opzetten die jij wil.

Bestel hier je producten!

Bestel hier je producten!

Maak voor in je paastakken deze schattige konijntjes. Laat wat bloemen en groen goed drogen en lijm deze er met de multi clear lijm op, of bestel de kant en klare gedroogde bloemen hieronder. Gebruik de glas- en porseleinverf van Kreul voor een mooie afwerking!

Bestel hier je producten!

Let’s get Neon

Kinderen houden van kleur! Gun ze de mooiste kleuren om er zelf een feestje van te maken. Verven van eieren, knippen van paashazen en dan zelf een slinger maken. Het wordt 1 groot feest!

Neon verf bestel je hieronder!

Decoratieve onderzetters, Scandinavische geometrie

We kunnen er niet meer omheen. Scandinavisch design veroverde ons bijna allemaal! Waarom dan niet zelf aan de slag gaan met je kinderen om ook zoiets geweldigs zelf te maken! Speciaal voor jullie heb ik een compleet knutselpakket samengesteld met duidelijke handleiding, zodat ook jullie dit kunnen maken.

Van dezelfde producten kan je ook deze leuke paasslinger maken. Je hebt dan wel een boor nodig om gaatjes in de houten plaatjes te maken. Wil jij het gemakkelijk zelf kunnen maken en ben je niet zo creatief bestel dan hieronder het knutselpakket houten Paas slinger. Hierbij ontvang je alles zodat ook jij dit op een eenvoudige manier zelf kan maken. Houten plaatjes met gaten er al in. Inclusief alle afbeeldingen. Je maakt deze leuke knutsels al vanaf 9 jaar.

Hieronder vind je de producten die je nodig hebt om het feestje compleet te maken om deze Paasdecoratie samen te maken!

Heb jij kinderen die van wat meer kleur houden, zoals de meeste kinderen! Bestel dan andere kleur verfstiften of verf zodat ze het een andere kleur kunnen geven. Erg leuk en helemaal hip zijn neon accenten. Dus geef de oren van het konijn een neon kleurtje. Hier bestel je een andere kleur verf.

De kip en het kuiken van Foam clay!

Kleien met Foam clay, dat zou iedere ouder hun kind moeten gunnen. Het werkt heel ontspannend. En ook voor ouders. De Foam clay die ik in mijn assortiment heb plakt niet aan je kleding, bank of handen. Dus laat de kinderen heerlijk bezig zijn en je hebt even een momentje voor jezelf! Zonder dat je kinderen verpest worden door het gamen of social media 😉 (Let op: bij kleine kinderen is wel ouderlijk toezicht nodig!)

Deze kip en het kuikentje zijn 2 oude bekende voor mij. Ik maakte deze een jaar geleden. Het was 1 van mijn 1e knutselprojecten voor feestjeknutselen. Ook dit jaar staan ze weer te shinen in mijn huis!

Wil jij deze ook graag maken? Klik dan hier om te zien hoe je dit doet en bestel meteen de juiste producten erbij

De Foam clay die ik in mijn assortiment heb plakt niet aan je kleding, bank of handen. Dus laat de kinderen heerlijk bezig zijn en je hebt even een momentje voor jezelf!

Bestel hieronder de producten om het konijn en de bloemen zelf te gaan maken!

Veel plezier met het knutselen voor Pasen!

HomecategorieënAccount
Zoek
Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.