More items from this sellerView All

Unicorn kinderketting Stainless steel 35cm

8.00

Zeker weten dat jouw meisje deze Unicorn kinderketting geweldig gaat vinden! Hier wordt een meisje blij van. Dit is toch een geweldig sinterklaas cadeautje? Kijk voor meer kettingen bij het merk JeWellery for Life. Hier vind je kettingen voor volwassenen en kinderen. Alles handgemaakt en ontworpen in eigen huis.

Stainless steel ketting met een unicorn bedeltje eraan.

Op voorraad

Sold By feestjeknutselen.nl

Beschrijving

Zeker weten dat jouw meisje deze Unicorn kinderketting geweldig gaat vinden! Hier wordt een meisje blij van. Dit is toch een geweldig sinterklaas cadeautje? Heeft je kind een kinderfeestje en ben je nog op zoek naar een leuk cadeau om te geven. De eenhoorn ketting zal zeker in de smaak vallen. Pak deze gezellig in om hem daarna onder de kerstboom bij de rest van je kerstcadeaus te leggen.

Kijk voor meer kettingen bij het merk JeWellery for Life. Hier vind je kettingen voor volwassenen en kinderen. Alles handgemaakt en ontworpen in eigen huis.

Wat is Stainless steel?

Stainless Steel sieraden worden in het Nederlands roestvrij stalen of RVS sieraden genoemd. Stainless steel is een legering (samenstelling) van verschillende metalen: ijzer, koolstof en andere elementen met een roestbestendige eigenschap. De samenstelling van dit materiaal maakt RVS super sterk én krasvast. Het is allergievrij.