More items from this sellerView All

Natuursteen ketting Calciet 45cm

20.50

Sold By feestjeknutselen.nl

Beschrijving

Deze natuursteen ketting Calciet draag jij met liefde om je nek. Handgemaakt speciaal voor jou!

                                                                                                    Wat kan de natuursteen ketting Calciet voor jou betekenen?

Calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Het kan negatieve energie uit een ruimte absorberen (regelmatig reinigen). Fysiek stimuleert het de stofwisseling en het immuunsysteem en bevordert groei in kinderen. Het heeft een gunstige werking op het hart en hartritmestoornissen, het skelet, de gewrichten en stimuleert de calciumopname. Calciet kan beter niet (langdurig) blootgesteld worden aan water.

Deze Blauwe natuursteen ketting calciet kan op de keel gedragen of gelegd worden ter bevordering van communicatie. De steen werkt het beste als hij langere tijd gedragen wordt.

De blauwe variant brengt spirituele, geestelijke en lichamelijke groei. Het maakt standvastig, daadkrachtig, geeft moed en activeert levensenergie. Het kalmeert de geest waardoor een hogere mate van ontspanning en rust wordt bereikt. Stimuleert analytische vermogens, trekt succes aan en geeft een hogere concentratie. Beschermt tegen negatieve energie en bevordert de communicatie. Fysiek: immuunsysteem, groei bij kinderen, darmen, hart, hart ritme stoornissen, skelet, gewrichten, calciumopname.

Last om connectie te maken met het innerlijk kind? Deze blauwe steen zorgt voor een sterke band en brengt het kind meteen innerlijke rust. Spreken met het innerlijk kind is gemakkelijker via de steen. De beelden en emoties die het kind stuurt, zijn makkelijker te vertalen. Harmonie en rust zijn het resultaat.