Vaderdag cadeau ideeën

In juni is het tijd om de papa’s/ opa’s weer eens extra in het zonnetje te zetten. En daar hoort natuurlijk een zelf gemaakt cadeautje bij. Want dat blijft toch wel de favoriet bij velen. Hier help ik je bij met mijn Vaderdag cadeau ideeën.

Op deze pagina laat ik je wat ideëen zien die je samen met je kinderen gemakkelijk in elkaar kan zetten. En met de fijne materialen in mijn assortiment wordt het weer een feestje om deze te maken. Kijk ook eens naar mijn andere pagina over krimpfolie

Kijk hier voor nog meer DIY cadeau ideeën!

Laat de voorpret vast beginnen!

houten camera fotolijstje

De kinderen kunnen met deze geweldige fotolijstjes naar eigen idee de mooiste foto van hun zelf geven. Met het boetseren van Foam clay en wat strasstenen erop. Heb jij een vader die houdt van schilderen? Of een vader die graag achter de camera staat? Hoe toepasselijk zijn deze fotolijstjes dan!

Bestel hieronder je producten!

Met de sticky base kan je allerlei kraaltjes, strasstenen op hout, karton, papier, piepschuim en nog veel andere ondergronden boetseren. Doe dit in combinatie met rocailles voor een erg leuk effect.

Bestel hieronder je producten.

foto slinger

Fotoslinger, eenvoudig zelf gemaakt!

Bestel hieronder je producten!

Een sleutelhanger gemaakt met krimpfolie

Waar houdt je vader (man) van? Zoek de afbeeldingen op pinterest van zijn hobby, werk of misschien wel sport. Denk eens aan zijn favoriete sport club. Dit logo zou je erg leuk kunnen gebruiken i.p.v. het rondje wat ik gebruikte. Hou rekening met de krimp. 40%. Voor een hanger die ongeveer 6x6cm wordt heb je een tekening nodig van 14x14cm  Voor een hangertje aan een ketting of sleutelhanger die ongeveer 4x2cm wordt heb je een tekening nodig van 9x5cm. Kijk maar naar dit voorbeeld hoeveel het krimpt. Deze print je uit. (neem contact op met mij mocht dit niet lukken) Je trekt de afbeelding over op het krimpfolie vel en je laat de kinderen deze inkleuren. Jij knipt ze uit en legt ze in de oven.

Met krimpfolie kan je elk gewenst figuur maken!

Hier wat voorbeelden. Bijna alle vaders houden wel van een biertje. En tuinieren doet ie van jou dat? Zoals je ziet kan je met krimpfolie maken wat je wil. Deze zijn gemaakt van het matte transparante krimpfolie, dit is in te kleuren met kwalitatief goede potloden. Een feestje om te maken! Zo gemakkelijk! Overtrekken, kleuren, knippen en in de oven. (vergeet het perforatorgaatje niet)

Bijna alle vaders houden wel van een biertje

Bestel hieronder de producten

meer vaderdag cadeau ideeën

Een sleutelhanger gemaakt van krimpfolie

Gemakkelijk en erg leuk om te doen zijn sleutelhangers maken. Elke afbeelding/ figuur die je maar wil kan je maken. Houdt je vader ervan om in de tuin te werken, zoek naar afbeeldingen van tuingereedschap op pinterest. Misschien is hij wel helemaal gek van een bepaald dier. Print de afbeelding uit. (mocht dit niet lukken dan neem je contact op met mij) Denk ook aan zijn favoriete sportclub. Klik hier om naar Krimpfolie te gaan, je leest hier ook gelijk hoe je hiermee werkt.

Papiermaché letters

Met Papiermaché letters kan je alle woorden maken die je wil. Hieronder wat voorbeelden. Verf, boetseren met foam- of silk clay, maar natuurlijk kan je ze ook gewoon kleuren. Wat ga jij ervan maken?

Bestel hieronder de producten

Een leuk versierde wijnfles

Heb jij een vader die wel van een lekker wijntje houdt? Geef hem zijn lievelings wijn. Haal het etiket eraf. Zet er een leuke tekst op. Met de Plus Color markers gaat dit erg gemakkelijk. Deze zijn ook nog eens waterbestendig dus het wijntje kan gewoon in de koelkast na bewerking;)

De hals van de fles is geverfd met de Plus Color forrest green. En de dots(stipjes) maak je met de marker.

Je kan natuurlijk ook gewoon een lege fles geven, zoals bij het voorbeeld.

Een gezellige flessenkurk maak je zelf!

Een zelfgemaakte flessenkurk erbij kijkt helemaal af. Wanneer je een volle wijnfles geeft hang je deze er met een mooi leerkoordje aan vast. Ook deze is in dezelfde kleur geverfd als de hals van de fles. Gemakkelijk te bewerken met de Plus color marker. Omdat de verf snel drogend is, hoef je niet zolang te wachten voor je hem af kan maken. Ideaal! Je kan natuurlijk zelf jouw lievelings kleur nemen.

Met stip de beste!

Met de foam tamponeerstokjes maak je gemakkelijk de mooiste stippen op de fles. Ook hier is dit weer met de forrest green kleur gedaan. Dit is gedaan met het kleinste tamponeerstokje.

Als laatste plak je er nog een leuke patch op. Dit doe je met goede lijm die werkt voor glas. De Clear multi glue lijm raad ik echt aan. Deze werkt als een seconde lijm, alleen deze is veilig voor je handen. Je hebt maar een klein beetje nodig om iets vast te maken.

Bestel hieronder de producten

Een kei van een vader!

Omdat jij de beste, liefste, stoerste en meest geweldige vader hebt, wil je deze natuurlijk een mooi cadeau geven. Wat is er nu mooier dan een cadeau met liefde gemaakt? Ga aan de slag en geniet al van het maken, want met de juiste materialen maak je hier echt een feestje van.

Stenen verven met liefde!

Deze stenen zijn met de Plus color forrest green, light blue en lime geverfd. De letters zette ik er eerst met een potlood op, zodat ik zeker wist dat het er op pastte. Dit kan al na 15 min drogen.

Plus color verf, de beste hobby verf!

Deze verf staat bekend om zijn snelle droogtijd. Ideaal! Daarna met de Plus color marker de letters gemaakt en na het drogen(ongeveer 15 min) de zwarte lijntjes om de letters van de blauwe steen. De lime groene steen kreeg dots oftewel stippen met de Plus color marker.

Papa of voor opa?

Je kan hier natuurlijk ook nog papa of opa op zetten. Als laatste kan je de steen vernissen. (Dit hoeft alleen wanneer je denkt dat de ontvanger deze buiten gaat leggen. De verf is waterafstotend dus binnen mag deze gewoon afgepoetst worden.)

Voor meer ideeën om stenen te verven klik hier.

Bestel hieronder de producten

Voor iedereen een hele fijne Vaderdag. Succes met het knutselen van het mooiste cadeau!

HomecategorieënAccount
Zoek
Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.