Allereerst de uitnodigingen!

Een kinderfeestje kan natuurlijk niet beginnen voor dat alle kinderen zijn uitgenodigd. Hier laat ik je zien hoe eenvoudig je zelf de mooiste kaarten kan maken. Zo ben je samen met je kind al creatief bezig voor het echte feestje begint. En het is ook nog eens origineel. Bedenk samen met je kind wat je voor een uitnodiging wil. Unicorn, draak, jungle.. alles kan natuurlijk.

Onder deze categorie vind je mooi karton wat ideaal is om te bewerken. En ook stickers die je erbij kan plakken. Je hoeft niet goed te kunnen tekenen om er toch een mooie uitnodiging van te maken. Met de juiste materialen maak jij je eigen perfecte kaart.

Wanneer je weet wat je wil, en je kan niet zo goed tekenen zelf, kijk je op pinterest voor leuke tekeningen. Deze kan je perfect overtrekken met de led light pad. Let op alleen het witte en het roze karton zijn over te trekken. Met het grijze zal je dit hulpmiddel niet kunnen gebruiken.

Als eerste vouw je het A5 karton dubbel. Zodat er een mooi formaat kaart ontstaat. Bepaal of je de kaart verticaal of horizontaal wil maken. Print de afbeelding die je wil gebruiken uit. (Zelf lamineer ik deze zodat je ze gemakkelijk vast plakt met plakband aan het karton en weer kan herbruiken.) Trek met een potlood de tekening over. Wanneer je helemaal tevreden bent, teken je dit over met een permanente marker of Plus color marker zwart. Bij het voorbeeld koos ik voor zwart om het in te kleuren, maar maak er je eigen ding van. Mocht je geen printer in huis hebben dan kan je contact op nemen met mij en zoeken we samen naar een oplossing.

Nadat je deze helemaal hebt ingekleurd en het is droog, ga je verder met de details. Bij dit voorbeeld (verticaal) heb ik bij de blaadjes de parelpen gebruikt en voor het buikje van de uil foam clay.

Deze horizontale kaart is eerst met een zwarte stift getekend. Daarna is deze met foam clay gedecoreerd. Rol de foam clay in een dun sliertje en je plakt het er zo op. Even een paar uur drogen en het zit vast. Ziet er toch super leuk en origineel uit. Ik weet zeker dat je kind helemaal gelukkig is wanneer hij/zij een eigen kaart heeft ontworpen!

Deze kaart decoreerde ik met foam clay vlindertjes. Deze zijn geponst. Hoe dat gaat klik hier. De vlaggetjes zijn nog bewerkt met de parelpen.

Ik weet zeker dat je kind helemaal gelukkig is wanneer hij/zij een eigen kaart heeft ontworpen!

Hieronder zie je de producten die je zou kunnen gebruiken. Natuurlijk is er veel meer mogelijk. Wat denk je van zelf glitters toevoegen aan de kaart? Of andere kleuren foam clay. Voor meer decoratie klik hier Ook kan je de randen nog mooi bewerken met een pons. Deze vind je hier

Maak er vooral je eigen feestje van!

Veel plezier met de voorbereidingen van het feestje en het maken van je uitnodigingen!

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.