Statement oorbellen ! DIY of koop ze hier!

Grote oorbellen oftewel Statement oorbellen zijn helemaal hip dit seizoen. Met deze grote oorbellen maak jij van je outfit een fashion statement. Ook al draag je een basic outfit, jouw outfit is helemaal af. Waarbij het bij minimalistische sieraden gaat om subtiele en eenvoud items, zijn statement oorbellen juist lekker flashy om mee op te vallen! De oorbellen zijn naast het feit dat ze groot van formaat zijn, ook vaak afgewerkt met mooie details zoals gekleurde steentjes en leuke bedels.

Statement oorbellen Peachy

De resin hanger die is gebruikt in de modieuze kleur Peach is 35mm groot. De goude bedel met bloem is 17mm groot en is van DQ metaal. DQ metaal staat erom bekend dat dit nikkelvrij is. Het tussenstuk bestaat uit crystal glas in de mooie kleur Turquoise blue opal gold. De afmeting van dit tussenstuk is 10x9mm. Het materiaal is glas en brass metaal.

 

Ben jij niet zo creatief of wil je ze liever kopen? Dat kan natuurlijk ook. Bestel hier je Statement oorbellen zodat jij deze zo snel mogelijk kan dragen!

Statement oorbellen Flower for you Lime

De bloem acryl bedels in lime green zijn ca. 27mm groot. Het tussenstuk is een natuursteen hanger van kwarts 12x12mm groot. Deze zijn door een nietstift en een buigring van 4,5mm van DQ metaal aan elkaar bevestigd. DQ metaal is nikkelvrij. Dit alles hangt aan RVS Stainless steel oorbellen oorstekers 20mm van goud.

 

Oorbellen Nena

Deze geweldig mooie oorbellen bestaan uit Bedels DQ metaal bloem van ca.28x25mm (Ø1.6mm) Het bestaat uit Materiaal: nikkelvrij brass metaal. Verder is er een acryl bedel bloem gebruik in de kleur peachy orange. De blauwe ronde donut kraal is een DQ grieks keramiek kraal. De afmeting hiervan is 20x24mm. Heb jij geen last van alergien met oorbellen dan kan je de oorringen gebruiken die ik gebruikt heb. Wil jij wel nikkelvrij kijk dan bij de alternatieven bij de oorring. Neem DQ metaal. Dit is nikkelvrij.

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HomecategorieënAccount
Zoek
Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.