De Flamingo knutsel D.I.Y

Stap 1 : Rol de foam clay uit zodat je deze over de styroporbal heen kan leggen. Bekleed de bol helemaal. Voor 1 flamingo heb je 1 piepschuimbol 6 cm nodig.

stap 2 : Rol de foam clay tot een balletje. Rol deze daarna langwerpig uit. Dan ga je de gewenste vorm kneden met je vingers. Gebruik eventueel een spatel. Blijven proberen mocht het niet lukken. Goed kijken naar het voorbeeldje en een kind kan de was doen 😉 Plak de hals aan de styroporbol.

stap 3 : Maak een klein bolletje van de foam clay en maak de gewenste spitse vorm met je vinger. Gebruik eventueel een spatel. Plak deze aan het hoofd van de flamingo. Zie voorbeeld bovenin. Neem een klein beetje zwart en maak daar het oogje van.

stap 4 : Aan de onderkant van de styroporbol steek je het metalen voetje erin. Als je wil kan je deze ook nog decoreren met de parelhoenveren!

Wat je nodig hebt voor de flamingo zie je hieronder.

De flamingo als kersthanger!

Deze flamingo is natuurlijk ook een plaatje in je kerstboom! Je volgt alle stappen bovenstaand, maar i.p.v het metalen voetje aan de onderkant, steek je er een ooghaakje in aan de bovenkant. (zie foto waar precies,want anders hangt deze scheef) Hier hang je een katoen koordje aan en klaar is je kersthanger! Je kan er voor kiezen om een veertje aan de achterkant te steken. Voor het bestellen van de veren zie bovenstaand bericht!

Bestel onderstaande artikelen er bij wanneer je de flamingo wil ophangen!

HomecategorieënAccount
Zoek
Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.