houten kubusblokje met veer

DIY : Houten kubusblokje met veer

Ook deze geweldige standaard maak je eenvoudig zelf! Een houten kubusblokje met veer. Bestel de houten kubusblokjes , de veren en de kleuren verf die jij wil. Op de foto is het blokje in off white geverfd en de veer, de bovenkant van het blokje en de ster in het brons. Het lijkt misschien geen echte veer, maar dat is het toch echt!

Het houten kubusblokje met veer is met verf van Plus color geverfd.

Waarom kiezen voor Plus color verf ?

Plus Color hobbyverf behoort tot de elite en is speciaal ontworpen voor volledige dekking! Aangezien het goed hecht op vele ondergronden dekt de verf erg goed. Op welk oppervlak u ook schildert, de viscositeit (vloeisnelheid) van deze verf zal tijdens het droogproces een egaliserend effect hebben. Eenmaal droog, is het resultaat een echt aantrekkelijk, uniform oppervlak zonder zichtbare penseelstreken. De verf is ideaal voor papier, karton, hout, metaal, natuurlijke materialen, terracotta, piepschuim, papierpulp, klei, etc. Het enorme kleurengamma, waaronder veel trendy kleuren, maakt de verf ook populair voor het decoreren / stylen van objecten / accessoires voor in huis. Veel van de kleuren uit het Plus Color-verfassortiment vindt u ook in een bijpassende marker, wat extra mogelijkheden biedt bij het maken van gedetailleerde decoraties. De A-milieukeur van de hobbyverf is uw garantie dat het product voldoet aan extra strenge eisen met betrekking tot de impact op het milieu en mogelijke schadelijke effecten bij zowel kinderen als volwassenen.

Hieronder zie je de producten die je hiervoor kan gebruiken! Klik op de producten om deze te bestellen!

HomecategorieënAccount
Zoek
Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.