Simpel en snel zelf sieraden maken

Leuk om cadeau te geven, maar je meiden vinden deze vast ook te leuk! Met deze magische krimpfolie maak je gemakkelijk je eigen hangertjes. Hang deze aan een ketting, sleutelhanger of maak er iets anders leuks van. Met duidelijke beschrijving wat je moet doen. Vergeet niet het gaatje te maken voor het ringetje boven in het hangertje. Deze krimpt nogal. Ik zelf heb dit met een perforator(0.5cm) gedaan. Maar dit kan ook met een gaatjestang of pons. Zodra ze uit de oven zijn nog even plat drukken zodat ze niet bol gaan staan. Bevestig de ringetjes eraan. Hang het figuurtje aan de ketting. Et voila… klaar is de ketting. Wedden dat je kinderen trots zijn op hun eigen ketting. Mijn kinderen vonden het geweldig! Laat ze vooral ook zien wat de folie in de oven doet. Direct nadat je het in de oven legt krult het op en meteen weer plat.

Wat je nodig hebt om de ketting zelf te maken zie je hieronder.

Oorbellen.

Niet alleen kan je de hangers van de magische krimpfolie aan een ketting of sleutelhanger hangen. Deze eenhoorns lenen zich ook goed om oorbellen van te maken. Je kinderen zullen deze graag inkleuren en jij doet de rest. Ook erg leuk om als cadeau te geven.

Met de lege krimpfolie vellen kan je maken wat je maar wil. Zoek op het internet naar leuke afbeeldingen en print deze uit. Je trekt dit dan over op het vel. Wil je weten hoe je dit precies doet klik dan hier.

Wat je nodig hebt om de oorbellen te maken zie je hieronder.

De sieradenboom.

Hang je mooiste sieraden aan je zelf gedecoreerde boom. Deze boom is met de mooie verf van Plus color geverfd. De bloemetjes en vlindertjes zijn geponst uit foam vellen.

Wat je nodig hebt om de sieradenboom te maken zie je hieronder.

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.