Piepschuim figuren te decoreren met Foam clay of verf. Vanaf 5 jaar.

Heb je een kinderfeestje voor kinderen van 5 jaar en ouder denk dan eens aan deze leuke figuren. Met foam clay maak je het super gemakkelijk voor de kinderen om de mooiste figuren te maken. Zorg dat je de voorbeeldjes uitprint zodat ze het na kunnen maken. Kinderen maken er dan in hun eigen fantastie de mooiste creaties van. Bestel hier de piepschuimfiguren. Je ziet hier ook nog dino’s, Super Mario en nog veel meer. Het Zeepaardje heeft een doorgesneden bol van 10cm waardoor deze blijft staan.

Voor de iets oudere kinderen is het leuk om te werken met een combinatie van verf en foam clay

Het Star wars (afbeelding 1) piepschuimfiguur is geverfd met de goude kleur van Schjerning verf en de groene en roze verf is van Plus Color. Let op foam clay plakt wel over de Schjerning verf, niet over de Plus Color. Hier liet ik de stukken die met foam clay gedaan zijn dus ook open. Fijn weetje aan allebei de verf merken is dat ze super snel droog zijn. Natuurlijk naar gelang de dikte, maar bij normaal gebruik is dit al na 20 min droog. Dus even een leuk spelletje doen tussendoor en ze kunnen weer verder! klik hier voor het zenuwspiraal.

Fijn weetje aan allebei de verf merken is dat ze super snel droog zijn.

Klik op de producten om ze te bestellen

Tip : Bestel er wat piepschuim ballen bij, zodat de kinderen met hun eigen fantasie nog mooie dingen maken. Vergeet de ooghaakjes niet zodat ze hun creaties op kunnen hangen.

Hoe vind je deze ananas? Wedden dat de kinderen het geweldig vinden om deze zelf te mogen decoreren met verf en foam clay. Klik hier voor de ananas. Laat de jarige job een selectie maken van welke figuren hij/zij wil. Bestel er foam clay en schjerning verf bij en de pret kan beginnen. De ananas is geboetseerd met neon groene en goude foam clay en met de goude kleur van Schjerning verf.

Veel plezier met de voorbereidingen van je feestje

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.