Kerst. Knutselen voor jong en oud!

De dagen worden korter. Het is vroeg donker, waardoor de gezelligheid in huis weer belangrijker wordt. Dan wil jong en oud toch zeker knutselen voor de kerst! Gezellige lampjes, kaarsjes aan in je huis. Maar vergeet natuurlijk niet je decoratie! Wat kan je allemaal zelf voor kerst knutselen?

Met kerst wil je het gezellig hebben binnen. Daar passen deze kerst knutsels heel goed bij. Met wat fijne knutselmaterialen, maakt jong en oud er weer een feestje van om te knutselen voor kerst!

Omdat niet iedereen even creatief is laat ik je hier zien hoe iedereen de leukste decoratie zelf kan maken. Met een handige beschrijving laat ik je stap voor stap zien hoe ook jij dit kan maken.

Met wat fijne knutselmaterialen, maak jij er weer een feestje van om te knutselen !

Hoe je deze kerst knutsels zelf maakt zie je hieronder.

  • Sneeuwuil knutselen van piepschuim en Foam clay
    Deze sneeuwuil is toch wel erg schattig en leuk om te knutselen voor de kerst Deze leuke sneeuwuil is simpel en snel te maken. Je hebt nodig 2 piepschuimballen van 6cm en het Foam clay pakket metallic. Verder nog een scherp mesje en een kleiroller. Ipv de kleiroller kan je het ook met je vingers […]
  • Kerststerretjes knutselen voor kerst
    Hier laat ik je zien hoe je de leukste kerststerretjes zelf kan knutselen voor de kerst! Met foam clay en een uitsteekvorm ster maak jij simpel de leukste sterretjes zelf. Deze kan je dan in je kerstboom hangen, maar het is zeker zo leuk om er een paar aan een mooie tak te hangen. Deze […]

Wanneer je meer leuke figuurtjes met Piepschuimballen en Foam clay wil maken klik dan hier.

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.