duurzame materialen

Duurzaam cadeau voor Moederdag

Duurzaam knutselen.

Je kan natuurlijk ook gaan voor een duurzaam cadeau!

Wat is duurzaam nou precies?

Duurzaam betekent inmiddels in ruime zin ‘rekening houdend met het feit dat energiebronnen, voedsel, grondstoffen e.d. niet oneindig voorhanden zijn’. Dus wanneer je iets herbruikt wat anders op de afvalhoop terecht komt ben je ook duurzaam bezig!

Kijk wat je aan afval flessen in je huis tegen komt. Zorg natuurlijk dat de inhoud op is 😉 Je ziet hier een wasmiddel- chloor en ranjafles. Deze heb ik eerst een grondverf laag gegeven zodat de verf beter hecht. Dusty roze, Dusty Blue en Spring green van het merk Plus Color. Hippe kleuren van nu. Ziet er toch super uit!

Wat ook nog echt een voordeel is aan de verf van Plus color is dat dit product de impact op het milieu vermindert, zo ook geen nadelige gezondheidseffecten voor kinderen, adolescenten en volwassenen. En dus ook weer duurzaam is!

duurzame materialen

Zet zelfgemaakte bloemen van bijvoorbeeld Silk clay in de flessen. Hang als leuk detail nog een zelfgemaakt sieraad om de hals van de fles. Made with love!

duurzame materialen

Klik op de kleuren om deze te bestellen. Dit zijn de kleuren die gebruikt zijn voor bovenstaande flessen . Spring green, dusty blue & oud roze

Wat ook nog echt een voordeel is aan de verf van Plus color is dat dit product de impact op het milieu vermindert, zo ook geen nadelige gezondheidseffecten voor kinderen, adolescenten en volwassenen. En dus ook weer duurzaam is!

Gun producten een tweede ronde, en geef zo een duurzaam cadeau!

Bewaar je glazen potjes van de groente, augurken, uitjes, babyhapjes en nog meer. Want je kan hier hele leuke waxine lichtjes van maken. Een geweldig duurzaam cadeau! Je kan deze natuurlijk ook gebruiken voor je zelf gemaakte bloemen. Maak er met behulp van een sjabloon een mooi patroon op. Stempelen met de tamponeerstokjes en met de Plus Color verf is gemakkelijk om te doen. Even 5 min laten drogen en haal het sjabloon er voorzichtig af. Tip : plak het sjabloon vast aan het potje. Het potje met de tekst OMA is tot stand gekomen met een zelfgemaakt sjabloon. Wil jij ook een sjabloon zelf maken? En ook nog eens op een duurzame manier. Kijk hier hoe je dat doet!

Bestel hieronder alle producten die je nodig hebt om bovenstaande potjes na te maken!

Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.