Schminken op je kinderfeestje!

Schminken op je kinderfeestje.. elk kind houdt ervan! Op je kinderfeestje, Carnaval of gewoon omdat het kan.

Schminken, idee voor op het kinderfeestje!


En weer komt daar de creativiteit van de kinderen bij kijken. Zelf maken ze de mooiste creaties op jou! Liever niet als je zelf nog de straat op moet, maar er zijn zeker genoeg momenten dat ze kunnen oefenen op jou! Met de schmink van Eulenspiegel was je het er ook zo weer gemakkelijk af.

Schminken, elk kind houdt ervan. Voor een kinderfeestje, Carnaval of gewoon omdat het kan.

Je hoeft geen getalenteerde tekenaar te zijn om een mooi schmink kunstwerk te maken. Met de juiste kwaliteit schmink en fijne sponzen en kwasten wordt ook jij een kunstenaar!. Je kunt er voor kiezen om sjablonen te gebruiken, dan hoef je alleen maar in te kleuren. Met glitters, zonder glitters. Er is van alles te koop en je kunt het zo gek maken, als je zelf wilt. Je eigen fantasie is eigenlijk de enige beperking.

Laat je creatieve kant zien en laat je fantasie de vrije loop met de schmink van Eulenspiegel.
Eulenspiegel schmink op waterbasis is topkwaliteit en geschikt voor gebruik in de kinder- en naschoolse opvang, BSO’s en professioneel gebruik. Het is veilig te gebruiken voor kinderen en volwassenen. Schmink is op waterbasis en vrij van parabenen, parfum en gluten en voldoet aan de eisen van de ECR. Makkelijk af te halen met zeep en water. Baby doekjes zijn hier ook erg fijn voor!

De schmink van Eulenspiegel is professionele Aqua schmink uit Duitsland met echt cult kleuren. De kleuren zijn glutenvrij en worden geprocuceerd zonder de toevoeging van gezondheidsveilige UV-filters ; dit vermindert het risico op allergieën.

Deze schmink laat zich gemakkelijk van het gezicht af halen met water en zeep. Baby doekjes zijn hier ook erg fijn voor!

Open chat
Chat met mij
Hi, leuk dat je contact met mij opneemt, wees gerust, ik doe er alles aan om je z.s.m. te woord te staan.